Dadı rekabetI

Güncelleme Tarihi:

Dadı rekabetI
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2001 00:00


Haberin Devamı

Sahnelerin iki yıldızı Hülya Avşar ile Gülben Ergen arasındaki rekabet, şimdi de TV ekranınae taşındı. Şov programlarıyla tartışmalar yaratan Hülya Avşar, Gülben Ergen'in oynadığı ve çok beğenilen ‘‘Dadı’’ dizisine benzer bir dizi çevirecek.

Gülben Ergen'in geniş kitlelerce çok beğenilen TV dizisi ‘‘Dadı’’nın bir benzeri, yeni yayın döneminde ekrana gelecek. Dizinin başrolünde ise, her yaptığıyla olay yaratan, sinema filmleri ve dizilerde rol alan Hülya Avşar oynayacak. ‘‘Dadı’’nın başarısının ardından geliştirilen proje için, Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, imzaların atıldığını söyledi. Dizi için erkek oyuncu arayışı içine giren Fatih Aksoy, ‘‘Hülya Avşar, bence dünya çapında bir oyuncu. Uzun yıllardır Hülya Avşar Show'da birlikte çalışıyoruz. Onunla bir komedi dizisinde çalışmak beni keyiflendiriyor’’ dedi. Gülben Ergen, ‘‘Dadı’’ dizisinde Türk tiyatrosunun dev ismi Haldun Dormen ile iki usta sanatçı Kenan Işık ve Seray Sever'le başrolleri paylaşıyor.

Hülya dünya starı

Med yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, Hülya Avşar için hazırlayacağı projenin Gülben Ergen'le karşılaştırılmasına karşı çıktı. Ergen'in oynadığı ‘‘Dadı’’ dizisinin de yapımcısı olan Fatih Aksoy, ‘‘İkisi de çok ünlü ve başarılı sanatçı’ dedi. Hülya Avşar'ın dünya çapında bir yıldız olduğunu söyleyen Fatih Aksoy, dizinni erkek oyuncusunun tespitinden sonra projenin detaylarına gireceklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!