Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2007 00:00

Bebeklere yemek kitabı

Milupa, bebeklerin doğru beslenmelerine yardımcı olmak amacıyla Bebek Yemekleri Kitabı hazırladı. Milupa beslenme uzmanları tarafından, yemek profesyonellerinden oluşan Mutfaktayız ekibinin desteğiyle hazırlanan kitapta toplam 32 tarif var. Kahvaltıdan meyveli karışımlara, çorbalardan gece öğünlerine birçok tarif bulabilirsiniz. Sağlıklı ve farklı lezzetler yaratabilme fırsatı sunuluyor. Kitap, 25 YTL ve üzerinde Milupa alışverişi yapanlara hediye ediliyor.

Antioksidanmeyve suları

Cappy, Yeni Cappy Aktif Yaşam serisi çıkardı. Serideki ürünlerden biri doğal antioksidan kaynağı meyvelerden hazırlanan Cappy Ananas, Siyah Frenk Üzümü, Erik Karışık Meyve Nektarı. Diğeri ise Nar, Portakal, Siyah Frenk Üzümü Karışık Meyve Nektarı. Her ikisi de 1 litrelik Tetra Pak ve 330 ml. aseptik şişelerde sunuluyor. Aseptik şişe, meyve suyunun ilk dolum anındaki tazeliğini koruyor.

Sağlık hediyeli çoraplar

Penti ile Florence Nightingale Hastaneleri yeni bir sosyal sorumluluk çalışması başlattı. Sloganları "Penti ve Florence Nightingale ile sağlıklı bir hayata doğru". Bundan sonra Penti ambalajlarında bulunan ara kartonlarda, meme kanseri, rahim ağzı kanseri gibi kadın hastalıkları ile ilgili konularda erken teşhiş imkanı sağlayan bilgiler yer alacak. Florence Nightingale Hastaneleri’ne bu kartonla başvurarak hizmet alanlar, her türlü muayene ve tedavilerinde özel avantajlar sağlayan bir VIP kartına sahip olacak. Ayrıntılı bilgi için

0 212 444 0 436.

Çorba servisinde şıklık

Deri ve çeliğin birleştiği Hisar Leatherline Serisi, yeni bir ürün çıkardı: Viyana mum ısıtıcılı çorba servis seti. Mum ısıtıcısı sayesinde çorbanızın sıcaklığını ve lezzetini korurken, şık tasarımı, geniş iç hacmi ve kullanım kolaylığı sayesinde vazgeçilmez bir aksesuvar.





Evinizdeki kuaför

Rowenta’nın Brush Activ dönen fırçalı saç şekillendiricisi, kurutma esnasında sıcak hava üfleyerek ve otomatik olarak dönen fırçası sayesinde saçın kolayca şekillenmesini sağlıyor. Fırça, saçı istenen şekle getirmek üzere içe veya dışa doğru dönerken, saçın özellikle uçlarını mükemmel kavrıyor. Uzun veya kalın telli, orta uzunlukta veya ince telli saçlar için iki farklı yuvarlak fırçası var. Saçın dolaşmasını önleyen özel bir sistemi de bulunuyor.

Ev tekstilinde indirim

Marks & Spencer’ın ev tekstil ürünlerinde yüzde 25 indirim var. Rengarenk nevresim takımları, yorganlar ve yastıklar indirim dahilinde. Kampanya bugün başladı, 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Enjeksiyonsuz gençlik

Labo İsviçre Araştırma Laboratuvarları, Botoina isimli, enjeksiyonsuz, ancak ifade çizgilerini hafifletmeye yardımcı, dermokozmetik bir ürün yarattı. Bu ürün, özel uygulayıcısı ile ifade çizgilerinin tam üzerine uygulandığında ve düzenli kullanıldığında ifade çizgilerinin görünümünün hafiflemesine yardımcı oluyor. Kendi kendinize evde uygulayabiliyorsunuz. İfade kaybı, yan etkiler gibi riskler yaşamıyorsunuz. Eczanelerde eczacının tavsiyesi ile satılıyor.

Betty Boop sevenlere

Mayo üreticisi Sunset, seksi çizgi karakter Betty Boop’lu iç ve dış giyim koleksiyonları hazırladı. Stil sahibi kadını simgeleyen çizgi ve renkleri bir araya getiren tasarımlarda rahatlık ve sportif şıklık bir arada. Başta kırmızı olmak üzere canlı renkler, ekoseler bolca kullanılmış. Trikolar, dar kotlar, kapriler, mini-maksi dar etekler, derin dekolteli elbiseler, ev giysileri ile iç çamaşırları bulabiliyorsunuz.

Sünger Bob hayranı erkeklere

Dük markası, çizgi karakter Sünger Bob hayranı erkeklere özel bir seri çıkardı. Yeni kravat ve bokser iç çamaşırlarının üzerinde, Sünger Bob ile arkadaşlarının resimleri var. Hediyelik olarak da iyi bir alternatif.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!