Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

CHEVIGNON GERİ DÖNDÜ

Fransız giyim markası Chevignon Türkiye’ye geri döndü ve ilk mağazasını İstanbul Ümraniye’deki Meydan Alışveriş Merkezi’nde açtı. Sokak modasını yansıtan markanın yeni koleksiyonunda bol cepli pantolon ve ceketler, kürklü montlar, otantik figürlerin yer aldığı baskılı tişörtler, vücudu saran dar pantolonlar, ekoseli gömlek ve elbiseler bulunuyor.

AŞKIN ÜÇ HALİ

Rebul, Aşkın Üç Hali isimli yeni bir parfüm serisi çıkardı. Jasmin, Amber&Vanilla ve Rose&Cassis isimli parfümlerin her biri farklı bir çiçeğin hakimiyeti altında. Zarif şişe tasarımlarıyla da dikkat çekiyorlar. Üçünün de fiyatı 21 YTL.

REÇEL ANNELERİNBADEM EZMESİ

Kendi ürettikleri ürünlerin satışından elde ettikleri gelirle her ay 38 öğrencinin eğitim bursunu, 10 ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayan Reçel Anneler, Şeker Bayramı öncesi ürünlerine badem ve fıstık ezmesini de ekledi. Her iki ezme de, 300 ve 450 gramlık özel süslenmiş paketlerde sunuluyor. Badem ezmesinin 300 gramlık paketi 20, 450 gramlık paketi 30 YTL. Fıstık ezmesinde fiyatlar 25 ve 35 YTL. Siparişlerinizi (216) 384 71 50 numaralı telefondan veya www.recelanneler.net sitesinden verebilirsiniz. İstanbul içindeki siparişler, adrese ücretsiz teslim ediliyor.

ERKEKLEREBAYRAMLIK TRİKOLAR

Erkek triko markası Arslanlı, fiyat avantajının yanısıra ürün çeşitliliği de sunuyor müşterilerine. Firmanın 10 ildeki mağazalarında triko, tişört ve çoraptan oluşan ürün gruplarını bulabilirsiniz. Tamamı yün ve İtalyan ipliğinden oluşan koleksiyonda baklava desenli ve farklı örme dokuların kullanıldığı trikolar var.

YÜZDEKİLEKELERE SON

Dermo-kozmetik markası La Roche-Posay, cilt yaşlanmasına karşı yeni bir ürün geliştirdi: Mela-d Bright, cilt rengini homojenleştirici, günlük yenileyici bir bakım kremi. 30 yaşından itibaren cilt doğal pembeliğini ve renk bütünlüğünü kaybeder, donuk görünmeye başlar, ışıltısını kaybeder ve ışığı daha az yansıtmaya başlar. İşte Mela-d Bright tüm bu olumsuz sonuçlarla savaşıyor. Fiyatı 59.90 YTL.

ONUNLA HAYAT DAHA KOLAY

Tefal’in yeni ütüsü Aquaspeed Power, sadece beş saniye gibi kısa bir sürede sıçratma ve damlatma riski olmadan kolay ve hızlı dolum imkanı sağlıyor. Duralyum aktif kaplama Ultragliss Diffusion tabanı, ütüye kumaş üzerinde rakipsiz bir kayganlık özelliği sağlıyor. Çizilmeye ve darbelere karşı son derece dayanıklı. Tabanın her iki ucu da sivri. Böylece çift yönlü ütüleme yapabiliyorsunuz. Aquaspeed Power, çok hızlı ısınıyor ve buhar performansı sayesinde ütüye ayrılan zamanı minimuma indiriyor.

360 DERECE DÖNENBEBEK ARABASI

2001’den beri bebek ürünleri konusunda hizmet veren E-Bebek.com, dünyanın en popüler bebek arabalarından birini Türkiye’ye getirdi. Amerika’da birçok ünlü annenin kullandığı Orbit Baby, 360 derece dönebiliyor. Böylece bebek arabasının pozisyonunu yerinden oynatmadan bebeğin yönünü değiştirebilmek mümkün oluyor. Ürün 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Güçlü fren mekanizmasıyla sabit hale getirilebiliyor. Kolayca katlanıyor, yer tutmuyor.

DİYETTE OLANLARATUZSUZ EKMEK

Doygun, düşük tuz diyetinde olanlar için Tuz İlavesiz Ekmek’i çıkardı. Bir paketinde 4 tane 50 gramlık roll ekmek bulunan Doygun Tuz İlavesiz Ekmek, yumuşacık olmasının yanı sıra her öğün için lezzetli ve sağlıklı bir alternatif sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!