Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2005 00:00

Renk seçiminde kız erkek ayrımı yok

Bebek ve çocuk giyim markası Jujubebe, Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bir mağaza açtı. Jujube bir ihracat firması. İspanya ve Fransa çalıştığı ülkelerin başında geliyor. Markanın sahibi Dalya Hullu. Aynı zamanda bir anne olan Dalya Hullu bebek ve çocuk ihtiyaçlarını çok iyi bildiği için markanın tasarımcılığını da üstlenmiş. Markanın amacı şık ve çeşitli ürünleri makul fiyatlarla satmak. Fiyatlar 10-40 YTL arasında değişiyor. Jujube’nin diğer şubesi ise Etiler Uptown’da. Eşofmandan, ekose pantolona, battaniyeden bebek tulumuna kadar 3 ay-8 yaş arası birçok ürün bulunuyor.

Jujube; bebek kıyafetlerinin standart renkleri olan mavi ve pembeyi bu sene ikinci plana almış. Sezonun rengi pastel tonlar. Çocukların kendi kıyafetlerini seçmeye başladığı yaşlar için her tarza hitap eden kıyafetler bulmak mümkün. Renklerde kız-erkek ayırımı yapılmıyor. Kahverengiden kırmızıya, pembeden beje ve turuncuya kadar her rengi bulmak mümkün.

Kendine güvenenler için

Hugo Boss’un Orange koleksiyonunda spor ceketler önemli bir yer kaplıyor. Doğal ve yıkanmış kumaşlar kullanılmış. Taş rengi, kaya rengi, kahverengi, deve tüyü ve siyah gibi temel renkler de doğal temayı devam ettiriyor. Ayrıca el yapımı ürünler, kaşmir ve yün-ipek karışımı lüks kumaşlar bulabilirsiniz.

Marketten taksitle altın

Goldaş, külçe altın ChipGold ’u Petrol Ofisi istasyonlarından sonra Carrefour Alışveriş Merkezleri’nde de satmaya başladı. Üstelik dört taksit ile alabilirsiniz. ChipGold minik külçeler halinde üretilip, kart şeklinde tasarlanan özel paketlerde sunuluyor. 1, 2.5, 5, 10 ve gramlık ağırlıkları var. Dünyanın her yerinde aynı fiyattan satılabiliyor. Değeri de altının günlük fiyatına bağlı olarak değişiyor.

Pamuk gibi trikolar

Spor giyim ve jean markası Big Blue’da kadınlar için tasarlanmış, bedeni saran yumuşacık yün trikolar var. Jean etek, pantolon ve eşofman altlarıyla rahatlıkla kullanılabilecek kazakların polo, V, dik, yarım balıkçı gibi yaka alternatifleri bulunuyor. Cam göbeği, ekru, fuşya, turuncu, mürdüm gibi iddialı renkler kullanılmış. Fiyatları 29.50-79.50 YTL arasında değişiyor. Ankara, İstanbul ve İzmir’deki mağazalarında ve Boyner’lerde bulabilirsiniz.

Vega’nın 3. albümü çıktı

Deniz Özbey ve Tuğrul Akyüz’den oluşan Vega’nın üçüncü albümü Hafif Müzik, Sony BMG etiketiyle 5 Aralık’ta çıktı. 12 parçanın yer aldığı albümün çıkış şarkısı Serzeniş adını taşıyor.

Gün boyu ferahlık hissi

Fransız kozmetik markası Roger&Gallet’nin kolonyası Jean Marie Farina, narenciye notaları ile portakal ve yeşil meyvelerin karışımından elde ediliyor. Kullanana gün boyu ferahlık hissi veriyor. Atomizörlü 100 ml. eau de cologne 59, dökme 200 ml. eau de cologne 73 YTL.

Yumuşatıcılı deterjan

Ariel Yumuşatıcı Etkili’nin içindeki pembe tanecikler, çarşaf, havlu ve giysilere ekstra yumuşaklık kazandırıyor. 2.2, 8 ve 11 kiloluk ambalajları var.

Helvacıydı, çaycı oldu

Koska, Kostea markası ile çay sektörüne de girdi. Tatlı ve kahvaltı ürünleri satan Koska, çayı ürün gamını tamamlayacak bir unsur olarak görüyor. Kostea markası altında, geleneksel siyah çayın yanında 10 çeşit bitki ve meyve çayı da satacaklar. Fiyatları 2.20-2.55 YTL arasında.

Vuran ayakkabılar için

3M tarafından geliştirilen Nexcare Jel Yara Bandı, daha önceden oluşmuş el ve ayak vuruklarının üzerinde baskı oluşmasını önleyerek acıyı azaltıyor. Su geçirmez yapısı sayesinde yapıştığı bölgeden duş sırasında da çıkmıyor. Bir hafta boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. En hassas cilt tipleri için bile uygun. Yarayı tamamen kapatarak toz ve bakteri girişini engelliyor. Fiyatı 9 YTL.
Nida ÖZER
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!