Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2005 00:04

Aloe veralı prezervatif çıktı

Çiftlerin cinsel yaşamlarını sıradanlıktan çıkarmak ve daha renkli bir ilişki yaşamalarını sağlamak için araştırmalar yapan prezervatif şirketleri şimdi de aloe veralı prezervatif üretti.

Aloe vera bitkisinin prezervatiflerde ilk kez kullanıldığını anlatan

Okamoto Türkiye Distribütörü Alfatim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Ağralı, ’Yaklaşık 70 yıldır prezervatif üreten Japon Okamoto firması dünya çapında bir araştırma yaptı. Araştırma sonucunda kadınların pek çok şikayetleri olduğu ortaya çıktı. Bunların başında kadınlar en çok cinsel ilişki sırasında acı ve yanmadan şikayet etti. Bunun üzerine fabrika hem ürünü inceltti, hem de dört kat fazla kayganlaştırıcılı su bazlı ürüne dönüştürdü. Prezervatiflerimiz artık aloe veralı oldu. Aloe vera yanma ve acı hissini en aza indirgeyen bir özelliğe sahip olduğu için ilgi gördü. Su bazlı kayganlaştırıcı prezervatifler normalden dört kat daha kayganlaştırıcı olması, koku ve leke yapmaması özellikleri ile de kadınlar tarafından da tercih edildi’ diyor.

Araştırmayla erkeklerin de cinsel ilişki sırasında folyodan açtıkları ürünün yönünü bulmakta zorluk çektikleri anlaşılmış. Ağralı bu yüzden yüzde 40’lara varan oranda hatalı kullanım tespit ettiklerini söylüyor. ‘Hatalı kullanım zaman kaybının yanı sıra ilişkide bazı aksaklıkların ortaya çıkmasına neden oluyordu. Bu nedenle bir yüzü farklı, diğeri daha pütürlü bir folyo yaptık. Pütürler karanlıkta ya da gözü kapalı olarak da kullanıldığında rahatlıkla doğru yönü tespit edebilecek. Böylece de ilişki bölünmemiş olacak.’

Geçtiğimiz günlerde ağızdan alınan aloe veralı ürünlerin satışı Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanmış olsa da, krem, losyon, şampuan veya prezervatif gibi haricen kullanılan ürünler sağlık açısından herhangi bir sakınca içermiyor.

Mayo alana ağda hediye

Veet ağda ve Zeki mayonun işbirliği devam ediyor. Yaz sezonu boyunca Zeki mağazalarında Veet ürünlerini inceleyebilir, mayo alışverişi karşılığında Veet soğuk ağda bandı numunesi temin edebilirsiniz.

Yazlık trikolar

Klasik ve spor modelleriyle kadınların günlük ve iş hayatında kullanabildiği giysiler satan Motif Triko, bu yaz baskılı ve işlemeli ince trikolara geniş yer ayırmış. Ayrıca dantel işlemeli penyeler de bulabilirsiniz. Dore ipliklerle hazırlanan Gold serisine mutlaka bir göz atın.

İki yeni buzlu içecek

Kahve zinciri Starbucks, yaz ayları için iki yeni buzlu içecek çıkardı: Çilek ve kremalı Frappuccino ile Mocha ve Hindistan cevizli Frappuccino. 1995 yılından beri Starbucks’ın tescilli ürünü olan ve markanın buzlu içecekler kategorisini oluşturan Frappucino mönüsünde; kahve, krema ve çay olarak üç grup yer alıyor. Starbucks’ın İstanbul ve Ankara’da toplam 20 şubesi var.

Genç kızlara yüzde 50 indirim

Sadece 7-14 yaş arası genç kızlara özel ürünler satan Limited Too’da iç çamaşırından ayakkabıya ve dekorasyona kadar pek çok şey bulmak mümkün. Üstelik şu anda yüzde 50 indirim var. Limited Too’nun Türkiye’deki tek mağazası Altunizade Capitol Alışveriş Merkezi’nde bulunuyor.

İnci’nin hayırlı ayakkabıları

Türkiye’nin çeşitli alanlarda ünlü sekiz kadını İnci için bir araya geldi. Aralarında Siren Ertan, Gülay Kamaz, Fulya Cinisli, Elif Edes ve Deniz Sabuncu gibi isimlerin bulunduğu sekiz kadın birer ayakkabı tasarladı. Ayakkabılar İnci tarafından üretildi. Sonra bu sekiz kadın, kendi tasarladıkları ayakkabıları giyerek kamera karşısına geçip modellik yaptı. Temmuz ayından itibaren ayakkabılar İnci’nin İstanbul Nişantaşı mağazasında satılacak. Satışlardan elde edilen gelirin bir kısmı Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı olan TOÇEV’e bağışlanacak. Fotoğrafta kendi tasarımıyla haber spikeri Berrak Tüzünataç’ı görüyorsunuz.

Hassas ciltlere sivrisinek kovucu

Dalin; bebekler, çocuklar ve hassas ciltler için Fransa’dan sinek kovucu losyon ithal etti. Cildi nemlendiren, spreyi sayesinde kullanımı pratik, giysilerde leke bırakmayan Dalin sinek kovucu losyon, sadece sinekler için değil, arı ve diğer tüm uçan haşerelere karşı uzun süre etkin koruma sağlıyor. Alkolsüz formülü ile bebeklerde bile güvenle kullanılabilir. Eczane ve marketlerde bulabilirsiniz. Fiyatı 12 YTL.

Sörfçüler için

Sörf ve diğer board sporlarının markası Billabong, yaz koleksiyonunda cıvıl cıvıl renklere yer vermiş. Aktif çizgilerle bezeli Pure grubuna beyaz, kırmızı, siyah, lacivert, saks gibi renk tonları hakim. Çeşitli nakışlarla tasarımlarını zenginleştiren Billabong, özellikle board şortlarıyla ünlü. Billabong’un asi ve genç yüzü Urban grubunda oldukça iddialı desenler ve baskılar var. Beyaz, lav kırmızısı, kömür ve toz mavisi renkler öne çıkıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!