Çok özel bir defile

Güncelleme Tarihi:

Çok özel bir defile
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2008 00:00

Ünlü mankenler podyum olarak kullandıkları iskelede bu yılın ilkbahar ve yaz kreasyonlarını tanıttı.

Haberin Devamı

Defileden fotoğrafları

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, turizm sezonunun başında ünlü moda dergisi Elle ile Stefanel moda ürünlerinin tanıtıldığı defile ilçeye renk kattı. İstanbul sosyetesinin defile için akın ettiği Bodrum’da, ünlü mankenler podyum olarak kullandıkları iskelede bu yılın ilkbahar ve yaz kreasyonlarını tanıttı.
Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından yayınlanan Elle Dergisi ve Işıltan Productions tarafından Rixos Otel’in sahilindeki iskele üzerinde dün gece düzenlenen ve ‘Escape From İstanbul’ konseptiyle hazırlanan defilede Türkiye’nin ünlü mankenleri Stefanel markasının ilkbahar ve yaz kıyafetlerini tanıttı. Defileyi aralarında Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Murahhas üyesi Mehmet Y. Yılmaz, Yayın Koordinatörü Yeşim Deniz Boratav, Yayın Direktörü Işın Görmüş’ün yanı sıra sosyetenin ünlü isimlerinden Mine Kalpakçıoğlu, Siren Ertan, Deniz Berdan, Bennur Gerede'yle tiyatro sanatçıları Seray Sever ve Zeyno Gönenç'in de yer aldığı 80 özel davetli izledi.
Mankenler Ece Sükan, Tülin Şahin, Ahu Yağtu, Fatma Yaman, Selda Car, Ülkü Taşkın, Bürde Aslan, Didem Soydan, Sanem Balcı, Petra Herzogova, Yelda Kara, Songül Erol, Birkan Sokullu, Burak Gacemer ve Halil İbrahim Ceyhan Stefanel Moda’nın 120 ürününü tanıttı.
Bobby Brown, Smirnoff Black gibi ünlü markaların sponsorluğunda gerçekleştirilen defilede Stefanel’in etnik, romantik, spor ve couture temalarından oluşan 2008 ilkbahar yaz koleksiyonundaki kıyafetler tanıtıldı. Ünlü mankenlerin sunduğu defile izleyenleri hayran bıraktı. Mankenler defile sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!