Çocuklar eğlenirken trafik bilinci kazansın

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar eğlenirken trafik bilinci kazansın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 00:00

BP Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu, İstanbul Yenibosna’daki Airport Outlet Center’da. Çocukları müzik eşliğinde eğlendirirken trafik kurallarını ve yol emniyetini öğretiyor. Önüm Arkam Sağım Solum Trafik adlı oyun, hafta sonlarına denk gelen 5-6-12-13-19-20-26-27 Aralık tarihlerinde, alışveriş merkezinin çocuk katı olan -1’de, 17.00 ve 18.00 saatleri arasında 2 seans olarak ücretsiz izlenebilir. Bu yıl 11. yaşını kutlayan BP Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu ilk olarak sahne aldığı 1997-1998 öğretim yılından bu yana, 6-8 yaş arası 1 milyonu aşkın çocuğa trafik bilinci kazandırılmasına aracılık etti.

Çocuklara kukla atölyesi

Akmerkez’de bugün saat 14.00’te, Onur Şenay’ın “Çocuklar Işıktır” isimli kukla atölyesi var. Katılan çocuklar hayal güçlerini el becerileri ile birleştirerek kumaş, çorap, kurdele ve pipet gibi çok basit malzemelerle yapacakları kuklaları hep birlikte oynatacak.

Sertab’dan bir ilk

Sertab Erener’in yeni single şarkısı Açık Adres, piyasaya çıkmadan önce, önümüzdeki haftaya kadar, elektronik mağaza zinciri Darty’lerde tanıtılıyor. Şarkıcının hayranları, bluetooth aracılığı ile yeni şarkıyı cep telefonlarına ücretsiz olarak yükleyebilir.

Yüzde 70’e varan indirim kampanyası

Üyeliğin ücretsiz olduğu alışveriş sitesi limango.com.tr’de yılbaşına özel ürünler 10 Aralık’a kadar yüzde 70’e varan indirimlerle satılıyor. Seksi iç çamaşırları, renkli fularlar, kullanışlı gömlekler, ayakkabılar, çanta ve cüzdanlar, gözlükler, saatler, laptop ve ipod aksesuvarları, parfümler, makyaj ürünleri, rengârenk oyuncaklar ve pantolonlar kampanya kapsamında yer alan ürünlerden. Ayrıca sitede dolaşırken sürpriz hediyeler kazanabiliyorsunuz. Gün içerisinde farklı saatlerde rastlayabileceğiniz ve 20 liraya varabilen sürpriz hediye çekleri, yalnızca o anda siteyi ziyaret edenlere, bir saat süreyle geçerli olmak üzere veriliyor. limango.com.tr’den yalnızca limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet alabilirsiniz. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 lira alışveriş çeki kazandırıyor. Sitede kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Yapılan alışverişlerde kredi kartlarına peşin fiyatına 3 ila 6 ay arasında değişen taksit seçenekleri de sunuluyor.

Çekilişe katılan araba kazanma şansını yakalıyor

Bakırköy’deki Carousel Alışveriş Merkezi’nin 1 Eylül tarihinde başlattığı “Alışveriş Yap, Arabayı Kap” kampanyası devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı yarışmada katılımcılar tarafından toplam 70 bin katılım kuponu toplandı. Kampanyaya 100 lira ve üzeri değerinde alışveriş yapanlar katılabiliyor. Çekilişi kazanan talihli Chery marka otomobil kazanacak.

AVM Oscar’ına aday

Bursa’daki Korupark Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Konseyi tarafından organize edilen ve “AVM Oscarı” olarak kabul gören 2010 yılı “Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülleri”nin “Large” kategorisinde finalistlerden biri olarak belirlendi. 8 ülkeden 19 finalistin 6 ayrı kategoride finale kaldığı yarışmada ödülleri kazananlar 28-29 Nisan 2010’da Prag’da yapılacak ICSC Avrupa Konferansı’nda açıklanacak. Korupark, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Tekstil, ayakkabı, elektronik, kozmetik ve dekorasyon başta olmak üzere farklı ihtiyaçlara yanıt veren 196 marka ayrıca restoran, kafe, eğlence alanları ve sinema salonları bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!