Çocukla çocuk oluyorum

Güncelleme Tarihi:

Çocukla çocuk oluyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2007 00:00

TV8’de yayınlanan "Tebeşir TiVi" adlı çocuk programının sunuculuğunu yapan genç oyuncu Neşe Sayles, "Tebeşir TiVi, hem eğitici hem de eğlendirici bir program. Bu projede olmaktan keyif alıyorum. Konuk gelen çocuklara hediyeler verirken bizler de eğleniyoruz. Çocuklarla çocuk oluyorum" diyor.

n Tebeşir TiVi projesi nasıl başladı, daha önce eski Anadolu uygarlıkları ile ilgili miydiniz?

- Bir gün beni SND Yapım’dan aradılar ve Tebeşir TiVi adlı TV8’de başlayacak yeni bir çocuk programı için sunuculuk teklif ettiler. Proje o kadar çok hoşuma gitti ki hemen kabul ettim. On bin yıllık tarihimizin TV’de ilk kez karikatür, animasyon, çizgi film olarak ekranlara taşınması beni çok heyecanlandırdı. Anadolu uygarlıklarıyla ilgili miydim sorusuna gelince; cevabım, her çocuk gibi okullarda öğretilenlerle sınırlıydı olur. Tebeşir TiVi ile birlikte ben de Anadolu uygarlıklarının tarihini öğreniyorum.

n Programın içeriğinden biraz bahsedebilir misiniz?

- Çocuk programının bir sürü bölümleri var: Sinema Filmleri, Patlamış Mısır, Karikatür Çizelim, Sörf Yapalım, Çocuk ve Sanat, Sağlık Olsun ve Kitaplık gibi. Konuk gelen arkadaşlarımıza hediyeler veriyoruz. Onlarla beraber eğleniyoruz. Çocuklarla çocuk oluyorum.

n Hangi bölümler çocukların daha çok ilgisini çekiyor?

- Örneğin annemin arkadaşının çocuğu, "Neşe Abla’nın bölümlerini çok seviyorum" diyor. Çocuklar genelde müzikle ilgili bölümleri daha çok seviyor.

n Biraz kendinizden bahsedebilir misiniz? Sunuculuk dışında başka şeylerle uğraşıyor musunuz?

- Bir Demet Tiyatro’da oynadım... BKM Mutfak Comedy Club oyuncusuyum. Çok değişik bir mekan, komedi şovlar yapıyoruz. İki senedir yapıyoruz bu programı. Sinek TV’de KCC (Karşı Cinsin Casusları) programını sunuyorum. Dizi teklifleri var, onları değerlendirmeye çalışıyorum. Yazın çalışmak istiyorum. Sinema teklifi gelirse oynamayı çok istiyorum. Ayrıca müzikle uğraşıyorum. Rap ağırlıklı söylüyorum. Seneye belki kaset çıkarabilirim, bununla ilgili görüşmelerim devam ediyor.

n Daha önce hangi dizilerde rol aldınız?

- İlk oyunculuğuma "Kampüsistan" dizisiyle başladım. Daha sonra "Hayat Bilgisi’ adlı diziyle devam ettim. BKM’nin bütün yapımlarında yer alıyorum. Sinema filmi olarak; "Organize İşler", "Amerikalar Karadeniz’de 2", "Polis" filminde yer aldım.

n BKM oyuncusu olmak zordur...

- BKM oyuncusu olmak benim için yapmış olduğum en güzel şeylerden biri. Ustalarımız var; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Altan Erkekli... Onların verdiği eğitimleri görüyorum. Beni bir arkadaşım yönlendirdi; "Bir reklam filmi var gider misin?" dedi. Gittim, CV bıraktım. Beni iki hafta sonra aradılar, "Bir atölye kuruluyor katılır mısın?" dediler. BKM’de oyunculuk anlamında gereken bütün eğitimi aldım.

Sinek TV’de KCC (Karşı Cinsin Casusları) adlı programın sunuculuğunu yapan Neşe Sayles’e, Fulya Sezen ve Melisa Toros eşlik ediyor. Üç güzel programda erkeklere kılavuzluk ediyor ve onlara hemcinsleri hakkında önemli tüyolar veriyor.

Miniklerin sevgilisi

21 yaşındaki Neşe Sayles, sunuculuğunu yaptığı "Tebeşir TİVİ" adlı programla miniklerin ilgi odağı oldu. Sayles, yapımcılığını Cem Semercioğlu ve Behzat Taş’ın üstlendiği, seslendirmeleri ise Tomris Sakman’ın yaptığı programın oldukça iddialı olduğunu belirtiyor. Modellik de yapan genç oyuncu, "Çocukların kalbini kazanmak beni çok mutlu ediyor" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!