Çocuk hatırı için birleştiler

Güncelleme Tarihi:

Çocuk hatırı için birleştiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde ayrılacaklarını açıklayan sinemanın iki ünlü yıldızı Demi Moore ve Bruce Willis, küçük kızlarını düşünerek evliliklerine bir şans daha tanıma kararı aldılar.

İkisi de dünyanın en sevilen ve hayranlık duyulan sinema oyuncularından. Tam 11 yıldırdır da herkese örnek olan bir evlilikleri var. Ama geçtiğimiz aylarda Demi Moore'un kendinden 10 yaş küçük genç aktör Leonardo DiCaprio kaçamak yapması, her şeyin seyrini değiştirdi. Bu olay üzerine Bruce Willis, heyecanı ve zevki başka kadınlarda aramaya kalkıştı. Ünlü aktör, bir ara podyumların siyah kraliçesi Naomi Campbell’le de birlikte oldu. Magazin basınında ayrılık nedenlerine ilişkin olarak çıkan çeşitli haberler de çift üzerinde etkili oldu. Demi Moore’un lezbiyenliğinden bile söz eden bu halerler sonunda iki ünlü, boşanma kararı aldı ve bu kararlar, günlerce kamuoyunu meşgul etti.

Ünlü çift, şimdi yine beraberler. Idaho'daki çiftliklerine kapanan Demi Moore ve Bruce Willis, üç çocuklarının hatırı için evliliklerini kurtarmaya çalışıyorlar.

BAŞ BAŞA KONUŞUYORLAR

İngiliz Mail on Sunday Gazetesi'nin haberine göre çift, çocuklarıyla Bruce Willis'in Idaho'daki 10 milyon dolarlık çiftliğine gitti. Film çalışmaları ve yoğun iş temposundan dolayı birbirlerine fazla zaman ayırmayan iki yıldız, şimdi baş başa yürüyüşe çıkıp hararetli konuşmalar yapıyorlar. Michelle Pfeiffer'la başrolü paylaşacağı filmde evliliğini kurtarmaya çalışan bir adamı oynayacak olan Bruce Willis, provayı gerçek hayatında yapıyor.

‘‘Flying Heart’’ isimli çiftlik, Hailey kenti yakınlarında, dağlık arazi üzerine kurulu. Komşuları, ‘‘Tüm tantanayı bir kenara bırakıp kendi başlarına sorunların üstesinden gelmeye çalışıyorlar. İnsanların onları rahat bıraktığı tek yer burası’’ yorumunu yapıyor.

HALK ÇİFTİ ÇOK SEVİYOR

1987 yılında tanışan çift, 11 yıldır Halley'de yaşıyor. Kızları 9 yaşındaki Rumer, 6 yaşındaki Scout ve 4 yaşındaki Tailulah, Hailey'deki okullara gidiyor. Ancak annesinin ölümüyle iyice sarsılan 34 yaşındaki Demi Moore, bir süredir buralarda görünmüyordu. Şimdilerde çiftin mavi-beyaz çizgili Gulfstream tipi mini jeti, Hailey'in minik havaalanına geri döndü. Çiftin bir arkadaşı, ‘‘Demi, dün Rumer'la beraber dişçideydi. Çok mutlu ve kendine gelmiş görünüyordu’’ dedi.

Evliliklerini kurtarmaya çalışırken Demi Moore, oyuncak bebek koleksiyonu için satın aldığı Victoria tarzı inşa edilmiş evinde, 43 yaşındaki Bruce Willis ise çocuklarıyla 5 dakika uzaklıktaki çiftlikte kalıyor. Çift iki ev arasında çocuklarıyla birlikte mekik dokuyor. Eski bir madenci kasabası olan Hailey, otelleriyle yakınlardaki lüks Sun Valley kayak merkezinin yatak odası görevini görüyor. Bruce Willis, geçtiğimiz günlerde anacaddede bulunan gece kulübü ve mağazasını kapattı, şimdi kasabada sadece sineması hizmet veriyor. Gazeteye açıklamada bulunan kasabalı sakini ‘‘İkisi de çok hoş insanlar. Bu sorunların da üstesinden geleceklerdir’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!