Çirkin ördekler kuğu oldu

Güncelleme Tarihi:

Çirkin ördekler kuğu oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2007 00:00

Her genç kız gibi onlar da ergenlik çağlarında sivilceler ve orantısız vücut hatlarıyla boğuşmak zorunda kaldılar.

İşte günümüzün güzellik sembollerinin ’çirkin ördek’ fotoğrafları

Olgunlaştıkça güzelleşti

Nicole Kidman, kıvır kıvır saçları ve sevimli duruşuyla Avustralya’da aile dizilerinin vazgeçilmez çocuk oyuncusuydu. Hayatı Days of Thunder (1990) filmiyle değişti. Yıllar geçtikçe yüz hatları oturan Kidman, ’olgunlaştıkça güzelleşen’ kadınlar sınıfının belki de en güzel temsilcisi.

Bir zamanlar şişmandı

Jennifer Aniston’ın en büyük sorunu fazla kilolarıydı. Yapımcılar bu tombul oyuncu adayına rol vermek istemiyordu. Ancak yaşı ilerledikçe fazla kilolarından kurtuldu, yüz ifadesi değişti ve istediği rolleri kaptı.

Sevimli annenin soğuk kızı

Goldie Hawn’un kızı Kate Hudson, genç kızlık döneminde ’sevimli annenin sevimsiz soğuk kızı’ olarak lanse edildi. Ancak aradan biraz zaman geçince asık suratı değişti, sevimliliği ve çekiciliğiyle Hollywood’un en güzel oyuncuları arasına girdi.

Tombul ama sevimli

Drew Barrymore, sevimli ama tombul ve uyuşturucu bağımlısı bir çocuktu. Kötü günleri çabuk atlattı. Artık o ’balık etli’ sınıfının en güzel temsilcilerinden birisi.

Geçmişi hatırlamak bile istemiyor

Gwyneth Paltrow, genç kızlık fotoğraflarına baktığında dehşete düştüğünü söylüyor. Zayıf vücuduna göre fazlasıyla büyük başıyla alay konusu olan yıldız, şimdilerde duru güzelliğiyle büyülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!