Çılgınlık günleri

Güncelleme Tarihi:

Çılgınlık günleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Üniversite imtihanları ileri bir tarihe kaymış; politik sahne evrim geçiriyor; okullular tatili bekliyor; çalışan kesim pencere kenarında plaj düşleri kuruyor... Bugünler çılgınlık günleri. En iyisi ‘‘güneşe kavuşuncaya kadar’’ kendini eğlendirecek, güldürecek veya yenileyecek bir şeyler yapmak lazım.

Gölevi'nde tatil

İki günlük bir tatil ihtiyacı içinde olanlara bir önerim var: Sapanca Gölü kıyısındaki Dedeman Gölevi'nde, kavak ve selvi ağaçları arasında bir tatil geçirebilirsiniz. Gölevi'nde yedi gün taş fırın ve barbekü tatilcilerin emrine amade. İlgilenenler için tel: 0 264/ 592 00 70

Bu yazın içeceği

Meyveli sodalar bu yazın en moda içeceği olarak karşımıza çıkıyorlar. Özellikle Clearly Canadian markası bu sodalar arasında çok tutuluyor. Karpuz-çilek, şeftali-mango, frutti-böğürtlen, mandalina, kara böğürtlen, frambuaz krem çeşitleriyle yeni plaj içeceği olarak hayatımızda.

Yeniden alışveriş

Mars & Spencer kapandığında iççamaşırlarımı nereden alacağım diyen kadınların krizi sona erdi. İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki dükkan yeni sezon koleksiyonlarıyla hizmete açılırken, diğerleri de önümüzdeki günlerde kapılarını aralayacak. Fanatiklerine duyurulur...

Dekoratif tonlar

Evdeki dekorasyon değişikleri biliyorsunuz ki ruh sağlığı açısından oldukça rahatlatıcıdır. Keten ve kenevir yaz kumaşlarının yanı sıra gri, toprak ve morun metalik ışıklar veren tonlarının kullanıldığı döşemelik ipek şantuglar, yine gri ve toprakların kullanıldığı yünlü döşemelikler ve perdelik koleksiyonları Kanape Dekorasyon'da görebilirsiniz. (Tel: 0 212/ 261 46 19)

İleri geri bitti!

Teknolojiyi takip edenler için bir haberim var: Efendim, ütüde ileri geri devri kapanmış. Bunun anlamını benim gibi bilmeyenler için de bir açıklamamız mevcut: Philips'in yeni ürünü Azur Excel Plus Ütü ile sadece tek harekette (kol kuvvetini gereksizce harcamadan) hiç yapışmadan, her türlü kumaşı ütülemek mümkün oluyormuş. Habersiz kalmayın...

Rollerblade takımı

Yaz geldi, dallar çiçeklendi derken, rollerblade tutkunları için alışveriş merkezleri ‘‘alın alın’’ çağrısı yapan ürünlerinin tanıtımına başladılar. Benetton, rollerblade tutkunları için bir koleksiyon bile hazırlamış. Patenler, kask, dizlik ve bileklikler, tişörtü, çantası ve pantalonu, takım olarak Benetton'da onları bekliyor.

Bebek eğitimi

Bebeğinin sağlıklı gelişimini düşünen anneler için bugünlerde bir kampanya var: Playskool çantalar 30 Haziran'a kadar % 20 indirimliymiş. Peki bu çantalarda neler var: Neşeli telefon ( düğmelerine basıldığında çıkan sesler ile bebek, hayvanları tanıyor), renkli kelebek (kanatlarındaki renkli pulların hareketiyle görme duygusu gelişiyor) ve gürültücü yunus ( renkli boncuklardan çıkan seslerle işitme duyusu kuvvetleniyor).... Diğerleri de sizin keşfinize kalmış!



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!