Çiğköfteli halaylı şov

Güncelleme Tarihi:

Çiğköfteli halaylı şov
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2009 00:00

İbrahim Tatlıses’in sunduğu, Star TV’deki “İbo Show” programına Ajda Pekkan ve Muro rolüyle ünlenen Mustafa Üstündağ konuk oldu.

Haberin Devamı

Program sonrası soruları yanıtlayan İbrahim Tatlıses ilk olarak hapisten yeni çıkan Deniz Seki’ye geçmiş olsun dileklerine iletti. Gelecek programda Sezen Aksu’yu ağırlamak istediğini belirten Tatlıses, Aksu’nun kendisi için bir şarkı yazdığını söyledi.   

Programda halay çeken, roman havası oynayan, çiğköfte yiyen Ajda Pekkan, Tatlıses’le “Ağrı Dağı” adlı türküyü birlikte seslendirdi. Geçtiğimiz aylarda prova sırasında ayağının kırıldığını açıklayan Pekkan, bu yüzden dans ederken çekindiği söyledi. 11 yıl aradan sonra “İbo Show”a çıktığı için mutlu olduğunu ifade eden süperstar, yırtık kot pantolon, beyaz bluz, altına giydiği kovboy çizmeleriyle dikkat çekti.

Çocuk yapmaktan korktum     

Dünyaya çocuk getirmekten korktuğu için böyle bir karar almadığını söyleyen Pekkan, “Vahşi dünyaya adapte olamadığım için çocuk doğurmayı hiç düşünmedim” dedi. Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pekkan, Eurovision şarkı yarışmasına katılması için kendisine teklif geldiği yönündeki haberlerle ilgili, “Bana böyle bir teklif gelmedi. Ben zaten seneler evvel katıldım. Bir daha niye gideyim? Yeni nesilden bir sürü insan var onlar gitsin. Kaldı ki Eurovision eski değerini yitirdi. Biz abartıyoruz, çünkü kazansan da kazanmasan da orada Türkiye’nin adını geçirmek önemli. Eurovision bana göre zaman kaybı” diye konuştu.

Semiramis’i engellemedim   

Tatlıses, Pekkan’a kardeşi Semiramis Pekkan’la ilgili merak edilen o soruyu sordu: “Kardeşiniz Semiramis Pekkan neden sanat camiasından çekildi? Siz mi kendisini engellediniz?” Pekkan bu soruyu şöyle yanıtladı: “Ben hiçbir zaman kendisine karışmadım. Kendisi istemedi. Son günlerde ‘Issız Adam’ filmindeki şarkılarıyla yeniden gündeme geldi. Ben kendisine şarkılarının yeniden gündeme geldiği bugünlerde albüm yapması yönünde teklifte bulundum. Önce kabul etti. Sonra vazgeçti. Ben de kırıldım...”

Haberin Devamı

Vahşi bir dizi

Tatlıses, diğer konuk Mustafa Üstündağ’a “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde Muro’nun neden öldürüldüğünü sordu.  Bu sırada Pekkan, “Kurtlar Vadisi Pusu çok vahşi bir dizi. Bazen seyrederken insan çok kötü oluyor” dedi. Bunun üzerine Üstündağ, ne diyeceğini şaşırdı ve “Senaryo öyle şekillendi ve Muro’nun arkadaşları da ölünce hikaye oraya doğru gitti. Evet sert bir dizi gibi görünüyor ama sette çok farklı bir ortam var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!