Cem Yılmaz'ın filmindeki ilginç detay

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmazın filmindeki ilginç detay
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 19:59

Cem Yılmaz’ın başrolünde oynadığı İftarlık Gazoz isimli filmindeki bir ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Filmin fragmanında kendini gösteren detay izleyenleri şaşırtmayı başardı. Peki; İftarlık Gazoz filmindeki ilginç detay ne? Cevabı İftarlık Gazoz fragmanı izleyerek siz de bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Oğlu Kemal’in ismine uzun zamandır projelerinde yer veren ünlü komedyen Cem Yılmaz, oğlunun ismi olan Kemal'i bu filmde de birçok yerde kullanıyor.

Başrolde izleyeceğimiz Cem Yılmaz İftarlık Gazoz isimli filmi ile 2016 yılının ilk projesi olarak izleyicilerinin karşısına çıkacak. Gerçek bir hikayeye dayanan film Ege kasabalarında geçiyor. Yaklaşık 40 yıl öncesine dayanan hikayede Cem Yılmaz gazoz satan Gazozcu Cibar Kemal isimli karaktere can veriyor.

Cem Yılmaz Sinemaya Ara Vermeden Devam Ediyor

Cem Yılmaz 2015 yılında büyük bir bütçe ile çektiği Ali Baba ve 7 Cüceler filmi ile 2015’in hakkında en çok söz edilen yapımlarından birisine imza atmıştı. Şimdi ise İftarlık Gazoz filmi ile sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği film fragmanı ile beraber beklentiyi iki katına çıkardı.

Haberin Devamı

Cem Yılmazın filmindeki ilginç detay

70'li Yılların Türkiye'sinde Bir Ege Kasabası

70’li yılları konu alan film, huzur ve barışın hakim olduğu bir Ege kasabasında geçiyor. Gazozcu Cibar Kemal Usta ile Adem arasındaki arkadaşlığı anlatan film, o dönemin insanlarının yaşadığı mutlulukları, hüzünler ve o günlerde yaşanan bir takım zorluklardan bahsediyor. Film boyunca kullanılan Ege şivesi ise izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Kemal İsmini Her Yerde Kullanıyor

Cem Yılmaz İftarlık Gazoz filminde, diğer projelerinde olduğu gibi ‘’Kemal’’ ismine yer vermiş. Bilinçli olarak yaptığı iddia edilse de bu konuda kesin bir bilgiye henüz ulaşılmadı. ‘’Pek Yakında’’ filminde de Kemal adını kullanmış ve bu şekilde dikkatleri bu ayrıntının üzerine çekmişti.

İftarlık Gazoz Ne Zaman Vizyona Girecek?

Cem Yılmaz'ın başrolünde oynadığı ve Berat Efe Parlar’ın da ona eşlik ettiği filmdeki diğer oyuncular; Ümmü Pütgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Macit Koper.

İftarlık Gazoz filmi 29 Ocak 2016 tarihinde sinema severlerle buluşuyor.

BAKMADAN GEÇME!