Cem Yılmaz yine çapkınlık turunda görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz yine çapkınlık turunda görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 20:47

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yine çapkınlık turunda yakalandı. Önceki gün bu hafta gösterime girecek olan komedi filmi ‘Kaçma Birader’in galasına katılan Cem Yılmaz, geceye iki güzel ile geldi. İsimleri bilinmeyen bayanların ikiz olduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Eşi Ahu Yağtu’dan boşandıktan sonra son zamanlarda adı çapkınlık dedikoduları ile anılan ünlü komedyen Cem Yılmaz yine çapkınlık peşinde. Ünlü komedyen yine bir gece kaçamağında görüntülendi.

Başrollerini Zafer Algöz, Algı Eke, Melek Baykal ve Nursel Köse gibi usta oyuncuların paylaştığı ‘Kaçma Birader’ galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti.

Emrah-Murat Kaman kardeşlerin yönetmenliğinde çekilen filmin galasına birçok ünlü isim katıldı. Yozgatlı bir ailenin Taksim’de başından geçen macerayı etkileyici bir senaryo ile birleştiren filmin galasına katılan ünlüler arasında komedyen Cem Yılmaz, Ozan Güven, Hakan Eren, İpek-Ömer Faruk Sorak, Tuba Ünsal, Rıza Kocaoğlu, Bergüzar Korel, İrem Sak, Tolga Tekin, Funda Arar, Şahin Irmak, Ayhan Taş, Murat Cemcir, Bülent Emrah Parlak, Serenay Aktaş, Ali İhsan Varol ve Nurseli İdiz vardı.

Haberin Devamı

Yakın arkadaşı Zafer Algöz’ün başrol oynadığı komedi türündeki ‘Kaçma Birader’ filminin galasına katıldı. Geceye iki güzel bayanla katılan Cem Yılmaz, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Cem Yılmaz yine çapkınlık turunda görüntülendi

Ünlü komedyenin yanındaki güzellerin kim oldukları bilinmiyor ancak ikiz oldukları öğrenildi. Son zamanlarda Cem Yılmaz’ın yanında görmeye alışık olduğumuz ikiz kardeşler, ünlü komedyeni Kaçma Birader’in galasında da yalnız bırakmadılar.

Gala çıkışında “Çok güzel bir film izledik” diyen Cem Yılmaz, geceye ikiz kardeşler ile birlikte Ortaköy’deki Reina’da devam etti. VIP minibüsü ile Reina’dan ayrılan Yılmaz’ın ikiz kardeşler ile keyifli halleri kameralara yansıdı.

BAKMADAN GEÇME!