Çantada bir keklik yok

Güncelleme Tarihi:

Çantada bir keklik yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Her gün evden, en vazgeçilmez parçamız olan çantamızı da yanımıza alıp çıkıyoruz. Günlük koşuşturmalar içinde ihtiyaç duyulan, olmazsa olmaz eşyalarımızı taşıdığımız çantalar, birer kurtarıcı niteliği taşıyor. İhtiyaç duyduklarımızla vazgeçemediklerimizi barındıran çantalara şöyle bir göz attık. Bakın ünlülerin çantalarından neler çıktı?

Gizem Özdilli

Fındık ve badem şekeri. Çünkü trafikte kan şekerim düşüyor. Bunun için de enerji çikletlerim var: Ginseng Gum. Ginseng hapının karışımından yapılan bu sakızlar tükürük bezlerinin yardımıyla beş dakikada kana karışıyor. Mutlaka ayna da var. Ayrıca dudaklarımı yediğim için E vitaminli dudak besleyicilerini de mutlaka yanımda taşıyorum. Kolonyalı mendil, ajandam, 2 paket sigara ve cep telefonum olmadan olmaz.

Deniz Akkaya

Ajandam benim için çok önemlidir. Parfümüm, rimelim ve nemlendiricimi de her zaman yanımda taşırım. Çantamın vazgeçilmezlerinden biri de Sneakers çikolatalarıdır.

Duygu Dikmenoğlu

Çantamın içi kremlerle dolu. El kremi, gözaltı kremi, dudak kremi, vücut losyonu... Muhakkak kitabım vardır. Bir de diş fırçam, macunum ve çakım. Çakıyı kendimi korumak için değil, çok özel bir hediye olduğu için saklıyorum. Asıl önemli olanı unuttum! Mutlaka İstanbul-İzmir arası uçak biletleri hazırda bekler.

Didem Uzel

Çantamdan hiç eksik etmediğim şeylerin başında ajandam, cüzdanım ve parfümüm gelir. Eğer mevsim yaz ise kokusuz deodorant taşırım. Ayna, tarak, makas, cımbız ve de içinde ağrı kesicilerimin olduğu hap kutusu...

Ayşe Azizoğlu

Ojelerim çantamın demirbaşlarıdır. Ajandam, kredi kartlarım, kağıt mendilim, sigaram, çakmağım ve cep telefonum da... Mentollü şekerim ve çikletlerimi de yanımdan hiç ayırmam. Herkes bir parfüm taşır, ben ise iki... Biotherm'in gündüz parfümü ve Angel. Bir kaç tane taştan oluşan uğurlarımı da unutmamak lazım.

Çolpan İlhan

Cep telefonu, telefon ve not defterim, fırçam, cüzdan, selpak, ayna, sigara, gözlük... Suda kabaran aspirinlerim olmadan evden çıkmam. Makyaj malzemesi taşımayı sevmem.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!