Caner Erkin Tek Celsede Boşandı!

Güncelleme Tarihi:

Caner Erkin Tek Celsede Boşandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 13:41

Altı aydır evli olan Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve Asena Erkin tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü futbolcu beklenen ayrılığın ardından Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile altı yıllık eşi Asena Erkin tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Yıldız futbolcu, ayrılıktan sonra sosyal medyadan bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

Tek Celsede Anlaşmalı Olarak Ayrıldılar!

Çağlayan'da bulunan İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya Caner Erkin ve Asena Erkin ile avukatları hazır bulundu.

Hakim dava dilekçesini okumasının ardından taraflara söz verdi. Caner ve Asena Erkin, boşanma protokolüne göre boşanmak istediklerini belirtti.

Kararını açıklayan mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi. Boşanma protokolüne göre, Asena ve Caner Erkin birbirlerinden hiçbir maddi talepte bulunmadı. Oğulları Çınar'ın velayeti anneye verilirken, Caner Erkin oğlunun eğitim ve sağlık masraflarını karşılayacak.

Haberin Devamı

Caner Erkin Tek Celsede Boşandı

İşte O Açıklama!

Yıldız futbolcu, mahkemenin ardından konuyla ilgili olarak Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Erkin, “Bugün itibarıyla Asena Erkin'le aramızdaki evlilik sona ermiştir. Hayatın akışı içinde yaşanan bu durumla ilgili olarak, çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğumun bir ömür boyu devam edeceğini kamuoyuyla paylaşmak isterim. Bu sebeple, konuyla gerekli hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini, Asena, oğlumuz Çınar ve şahsımla ilgili spekülatif, kişilik haklarına aykırı, yalan haber ve paylaşımlarda bulunulmamasını önemle rica ederim.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!