Çalıştığı otelin kiracısı oldu

Güncelleme Tarihi:

Çalıştığı otelin kiracısı oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2005 00:00

Swissotel’in ziyafet müdürüyken Türk restoranı açma hayali kuran Bülent Aydın, otelin yanındaki binayı Naz Turkish Cuisine adıyla hizmete sokarak, çalıştığı otelin kiracısı oldu.

Bülent Aydın, bulaşıkçıklıkla başladığı otelcilikte komilik, garsonluk, restoran müdürlüğü, işletmecilik ve yöneticilik gibi farklı pozisyonlarda çalıştı. İstanbul’daki beş yıldızlı otellerin çoğunda çalışan ve son olarak Swissotel’in ziyafet satış müdürlüğü görevini yürüten Aydın, bir sene önce otelin yanındaki eski adı ‘Taşlık’ olan binayı Swissotel’den kiraladı. Çalıştığı otelin kiracısı olan Aydın, daha önce de farklı işletmecilerin işlettiği binada Naz Turkish Cuisine’i açtı.

24 yıldır turizm sektöründe çalışan Bülent Aydın, kızının adını verdiği Naz Turkish Cuisine’i en iyiyi arayanların tercihi olan bir Türk restoranı yapmayı hedefliyor. Haftanın beş günü canlı klasik Türk müziğinin olduğu restorana www.nazturk.com’dan rezervasyon yapanlara yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Sofra kuralları kitabı yazıyor

Sofra kuralları hakkında çeşitli dergilere yazılar yazan ve şirketlerin seminerlerine katılan Bülent Aydın, çok yakında bu bilgilerini bir kitapta toplamaya hazırlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!