Büyük aşk bitti

Güncelleme Tarihi:

Büyük aşk bitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2010 09:40

Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi İdil Fırat’ın kıskançlığından bunaldı ve beraberliğini noktaladı.Fırat ise ilişkisini kurtarmak için Tatlıtuğ’un arkadaşları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı’dan yardım istedi.

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZİ Mİ OLDU (FOTO-GALERİ)

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, sevgilisi İdil Fırat’la mutluluğu da kısa sürdü. Vatan gazetesinde yer alan habere göre; 7 aydır süren ilişkiye İdil Fırat’ın kıskançlıkları ve aşırı ilgisi gölge düşürdü. Sonunda pes eden Tatlıtuğ beraberliğine nokta koydu. Birbirlerini aileleriyle tanıştıran ve evlilik hazırlıkları yapan çiftin ayrılık haberi yakın dostları arasında da şok etkisi yarattı. Çok üzgün olduğu öğrenilen İdil Fırat’ın sevgilisi Kıvanç’ı bu kararından vazgeçirmek için araya onun yakın dostları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı’yı soktuğu öne sürüldü.

Hala barışma umudu taşıyan İdil Fırat’ın ayrılılık haberini 1 hafta önce Sedef Avcı ile birlikte gittiği Tarkan konserinde de gizlediği ortaya çıktı. Fırat, gazetecilerin ‘Sevgiliniz nerede?’ sorusuna ‘Kıvançlar evde erkek erkeğe takılıyor” diye cevap vererek gerçeği sakladı. Meltem Cumbul ile ilişkisini de yine kıskançlıklar yüzünden bitiren Kıvanç Tatlıtuğ Sezen Aksu’nun eski sevgilisi işadamı Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat’la mart ayında objektiflere yakalanmıştı. Sevgilisinin babası Önder Fırat’ın tüm karşı gelmelerine rağmen aşkından vazgeçmeyen Tatlıtuğ İdil Fırat’ı kendi anne ve babasıyla da tanıştırmıştı.              

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!