Buse Terim Dünyaca Ünlü Güzellik Sitesine Röportaj Verdi

Güncelleme Tarihi:

Buse Terim Dünyaca Ünlü Güzellik Sitesine Röportaj Verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 09:28

Buse Terim, İngilizce ve Fransızca yayın yapan dünyanın önde gelen güzellik profesyonelleri için yayın yapan dünyaca ünlü güzellik sitesi Fab-Beauty’a röportaj verdi. Site, Buse Terim için “Türkiye'nin moda ve zarafet elçisi” dedi.

Haberin Devamı

Buse Terim için “Türkiye'nin en etkili blogger'larından” olarak niteleyen Fab-Beauty.com sitesine röportaj veren Buse Terim; “Güzellik, işimin önemli bir parçası. Bu endüstri dünya modasıyla doğrudan ilintili. Bakın; Christian Louboutin, oje ve ruj üretiyor" dedi ve güzellik sırlarını da verdi: "Cildimi bol bol nemlendiririm, tabii boynumu ve ellerimi de unutmam. Makyaj için iyi bir rimel ve ruj olmazsa olmazlarımdandır.” açıklamasında bulundu. 

Site, Buse Terim için “Türkiye'nin moda ve zarafet elçisi” dedi.

BUSE TERİM KİMDİR?

Babası Ünlü Teknik Direktör Fatih Terim‘dir. Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Merve adında ablası vardır. Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji’nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılında da New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdi. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yaptı. Mezuniyetinin ardından çok sevdiği New York‘u terk ederek İstanbul’a döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!