Burcu Kara düğün alışverişine çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Burcu Kara düğün alışverişine çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 13:49

Ünlü oyuncu Burcu Kara düğün hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Burcu Kara, reklamcı nişanlısı Fırat Parlak ile dünya evine girmek için gün sayarken düğün hazırlıklarını hızlandırıyor. Oyuncu önceki gün Nişantaşı'nda düğün alışverişi yaparken görüntülendi. Burcu Kara’nın gelinliği bile hazır.

Haberin Devamı

Oyuncu Burcu Kara, reklamcı sevgilisi Fırat Parlak ile uzun yıllardır tanışıyordu. Ancak, bir iş görüşmesi sırasında aralarında yakınlaşma gerçekleşti. Kara ve Fırat aşk yaşamaya başladılar. Geçtiğimiz yaz ise nişanlandılar. Burcu Kara ve Fırat Parlak, yaz başında nikah masasına oturmak için hazırlık yapıyorlar.

Burcu Kara geçtiğimi haftalarda gelinlik seçimini ve provalarını yapmıştı. Kara, geçenlerde modacı Tuvana Büyükçınar’ ın atölyesinden çıkarken objektiflere takıldı. Büyükçınar’ ın Nişantaşı’ ndaki atölyesinde çıkarken görüntülenen Kara’ nın elinde devasa büyüklükte gelinlik paketi vardı. Burcu Kara muhabirlerin elindeki paketle ilgili “Gelinlik mi?” sorusuna sadece mahcup bir tebessümde bulundu, düğün ile ilgili hiç bir soruya cevap vermeden uzaklaştı.

Haberin Devamı

Burcu Kara düğün alışverişine çıktı

Burcu Kara kimdir?

Burcu Kara, 1 Mart 1980 yılında Bursa’ da dünyaya geldi. Öğretmen anne babanın ilk çocuğudur. Anne babasının öğretmen olmasından dolayı ilkokul eğitimine 4,5 yaşında başlamış ve 9 yaşında tamamlamış, üniversiteye ise 16 yaşındayken başlamış ve 20 yaşında tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’ nden mezun oldu. Okulunu bitirdikten sonra Bursa’ ya döndü ve yatırım uzmanlığı yapmaya başladı. Ancak, bu meslekte mutlu olamadı. Bir süre haber spikerliği yaptıktan sonra oyunculuk dersleri almaya başladı. Bir çok programda sunuculuk, dizi ve filmlerde oyunculuk yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!