Ünlü çift Şato düğünü ile evlendi!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü çift Şato düğünü ile evlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 11:17

Oyuncu Burcu Kara, aşk yaşadığı yönetmen sevgilisi Fırat Parlak ile dünya evine girdi. Çiftin nikahı Buru Kara’ nın en sevdiği kent dediği Brüj’ de gerçekleşti. Yeni evli çift evlilik müjdesini sosyal medyada duyurdu.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Burcu Kara, 1 yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Fırat Parlak ile dünya evine girdi. Çiftin nikah töreni Brüksel’ de Buru Kara’ nın “en sevdiğim kent” dediği Brüj’ de gerçekleşti. Nikah törenine çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Kara ve Parlak çifti, evlendiklerini sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Ünlü çift Şato düğünü ile evlendi

Burcu Kara, Instagram’da nikahın gerçekleştiği çiftlik evinin fotoğrafını paylaşarak altına, “Yıldönümümüz olan bugün, en sevdiğim kentlerden biri olan Brüj’ de, bu şahane çiftlikte Fırat Parlak ile, beraber bir hayat temennisine imza attık. Mutluluğumuz için kalbinden iyi temenniler geçiren herkese binlerce teşekkürler…” notunu düştü.

Haberin Devamı

Ünlü çift Şato düğünü ile evlendi

Fırat Parlak ise evlendiğini Twitter hesabından duyurdu. Parlak: “Bir yıl öne bugün büyük bir aşkla bağlandığım Burcu Kara ile hayatlarımız birleşti. Mutluluğumuzu paylaşan herkes sağolsun…” notunu paylaşarak evlendiklerini duyurdu.

Ünlü çift Şato düğünü ile evlendi

Burcu Kara kimdir?

Burcu Kara, 1 Mart 1980 yılında Bursa’ da dünyaya geldi. Öğretmen bir anne babanın çocuğu olduğundan dolayı eğitimine 4 buçuk yaşında başladı. 20 yaşında da Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’ nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra memleketi Bursa’ ya döndü ve kendi mesleği olan yatırım uzmanlığı yapmaya başladı. Ancak mesleğinde mutlu olamadı ve diksiyon ve spikerlik kursları için İstanbul’ a gidip gelmeye başladı. Bir süre muhabir olarak çalışmasından sonra haber spikerliği yapmaya başladı. Şahika Tekand’ ta oyunculuk dersleri aldıktan sonra oyunculuğa başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!