Takipçisinin sorusu Burca Kara'yı çıldırttı!

Güncelleme Tarihi:

Takipçisinin sorusu Burca Karayı çıldırttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 21:21

Geçtiğimiz gün Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyarete giden Burcu Kara, orada çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına takipçisinden gelen soru Burcu Kara’yı çıldırttı. Ünlü oyuncudan gelen cevap ise herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay yönetmen Fırat Parlak ile Belçika'da dünya evine giren ünlü oyuncu Burcu Kara, balayının ardından Türkiye’ye döndü.

Balayı tatilinin ardından önceki gün Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyaret giden Kara, kendisini seven engelliler ile fotoğraf çekildi. Çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Bir takipçisinin "Takriben ne zaman eşinden ayrılacaksın? söyle de bilelim. Saklama bunu... 3 ay? 4 ay?" sorusu karşısında, evliliği ve özel hayatı ile ilgili olumsuz konuşulmasına kayıtsız kalamayan güzel oyuncu çok geçmeden takipçisine cevabını verdi.

Takipçisinin sorusu Burca Karayı çıldırttı

İşte Burcu Kara’nın Verdiği O Cevap:

Haberin Devamı

"Hem beni sadece bir ünlüyüm diye takip edip, hem beni tanımayıp, üstelik böyle amacı olan bir paylaşımın altına iyi niyetten, sevgiden, saygıdan, vicdandan nasibini almamış bir mesaj paylaşabiliyorsanız benim sayfamda, herkesin gözü önünde... Benim de bunu takipçilerimle paylaşmamda bir sakınca yoktur herhalde güzel gönüllü insan..."

Ardından bir paylaşım daha yayınlanan Kara, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Son paylaşımıma bir bakın. Bir de altına yazılan bu yoruma bakın. Asla tahammülüm yok artık bu kadar kötü niyetli yaratılanlara. Konuşmak bu kadar kolay olmamalı başkaları hakkında.

Böyleleri nasıl bir ailede doğmuş, nasıl evlilikler görmüş bilmiyorum ama bir kadın olması, hemcinsim olması, bir anne adayı ya da anne olarak bu ülkeye insan yetiştirme olasılığının olmasından bile utanç ve üzüntü duyuyorum. İyilerin ve iyi niyetlilerin elinde olmalı bu dünya. Allah böylelerinin kalbine ve aklına zenginlik versin. Yazık!"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!