Bülent Ersoy makyajsız yakalandı!

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy makyajsız yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 10:56

Bülent Ersoy makyajsız olarak görüntülendi! Ünlü diva geçtiğimiz günlerde gecenin geç saatlerinde alışveriş için mağaza açtırdı. Gecenin geç saatleri olmasını fırsat bilen diva makyaj yapmadan çıkmıştı. Ancak, objektiflerden kurtulamadı. İşte; Bülent Ersoy'un makyajsız fotoğrafı...

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün gece yarısı mağaza açtırdı. Geceyi fırsat bilen diva alışverişe makyajsız çıktı. Ancak objektiflerden kaçamadı.

İki buçuk saatte 50 bin lira…

Ünlü Diva Bülent Ersoy, gece saatlerinde yaptığı alışverişte yaklaşık olarak iki buçuk saat geçirdi. Bu saatte ise 50 bin lira harcadı.

Bülent Ersoy makyajsız yakalandı

Mal kabul asansörü de çare olamadı…

Her an bakımlı ve şık bir görünüme sahip olan Diva Bülent Ersoy, gecenin geç saatlerinde çıktığı için makyajsızdı. Görüntü vermemek için alışveriş merkezinin mal kabul asansörünü kullanmayı tercih etti. Ancak bu da çare olmadı. Ünlü Diva, makyajsız olarak görüntülendi.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy makyajsız yakalandı

Bülent Ersoy kimdir?

Ünlü Diva Bülent Ersoy, 9 Haziran 1952 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müziğe karşı olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlamıştır. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başlamıştı. Sahneye ilk adımını 1970'li yıllarda atmıştı. Uzun yıllardır ve hala daha sanat hayatının Diva'sıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!