Bülent Ersoy sevgilisi Berk Yılmaz ile evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy sevgilisi Berk Yılmaz ile evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 22:37

Ünlü Diva Bülent Ersoy bir süredir Berk Yılmaz ile ilişki içerisindeydi. Mutlu bir beraberlik yaşayan çift, birlikteliklerini nikah masasına taşımaya karar verdi. Bülent Ersoy, “Evlilik hazırlıkları içerisindeyim” diyerek sevgilisi Berk Yılmaz’la nikâh masasına oturacağının sinyalini verdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Diva Bülent Ersoy Günay Restaurant’ta sahne aldı. Ersoy, kendisini dinlemeye gelenlere inanılmaz bir müzik ziyafeti sundu. Diva’yı izlemeye gelenler tam anlamı ile müziğe doydu. Ünlü Diva, sahnesinde Belçika’ da özel sipariş ettiği beyaz renk bir elbise giydi. Diva’nın elbisesi fazlası ile göz kamaştırıcıydı. Sahnede üç saat kadar kalan Diva’nın muazzam sahne performansı dinleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Diva Bülent Ersoy, “Galiba ben sahnelerde ölürsem en çok Zeki Müren sevinir.” diyerek konuklarına espri yaptı. Sahneye özel beyaz elbisesi ile çıkan Ersoy, “Evlilik hazırlıkları içerisindeyim.” diye konuşarak sevgilisi Berk Yılmaz ile nikah masasına oturacağının sinyallerini vermiş oldu. Şimdi akıllarda Bülent Ersoy’un ne zaman evleneceği sorusu dolaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy sevgilisi Berk Yılmaz ile evleniyor mu

Bülent Ersoy kimdir?

Diva olarak bilinen Bülent Ersoy, 9 Haziran 1952 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Müziğe karşı olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlamıştır. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başlamıştır. Şu an sahnelerin Divası olarak bilinen değerli bir sanatçıdır. Ünlü Diva Bülent Ersoy bugünlerde sevgilisi Berk Yılmaz ile evlilik hazırlıkları içerisinde.

BAKMADAN GEÇME!