Bülent Ersoy'dan şoke eden açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoydan şoke eden açıklama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 09:39

Ünlü Diva Bülent Ersoy, sahne aldığı bir mekanda esprileri ile kırdı geçirdi. Kendisini çağıran bir dizleyicisine Ersoy, “Kız oğlan kızım” diye espri yaptı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Diva Bülent Ersoy, hafta sonu bir mekanda sahne aldı. Diva Ersoy, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Bülent Ersoy, mükemmel sahne performansı ve büyüleyici sesinin yanı sıra esprileri ile de dinleyicilerini etkilemeyi başardı. Ersoy’ un esprileri dinleyicilerin tebessümlerine sebep oldu.

Ünlü Diva, kendisini çağıran dinleyicisine “Geleceğim fakat korkuyorum, başıma bir şey gelir. Biliyorsunuz hâlâ kız oğlan kızım.” diye espri yaptı.

Bir süre önce “evleniyor” iddiaları ortaya atılan Diva, bu konuya açıklık getirmişti. Diva, “Hamileyim. Bu ne kadar doğruysa o haberler o kadar doğrudur.” demişti. Bir süredir adı Berk Yılmaz ile anılan usta sanatçı Diva Bülent Ersoy sözlerine “Evlilik defteri kapandı. Türkiye’ de beni cezbedecek yakışıklılıkta erkek yok.” diyerek devam etti.

Haberin Devamı

Bülent Ersoydan şoke eden açıklama

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy, 9 Haziran 1952 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda müziğe karşı ilgi duymaya başlayan Ersoy, müzik dersleri alarak sanat hayatına başladı. İlk olarak sahneye adım atışı 1970 yılında Fıstıkağacı’ nda olmuştur. Güçlü sesi ile dikkat çeken Bülent Ersoy, Diva lakabı ile anılıyor.

BAKMADAN GEÇME!