Bu yıl bahtınız nerededir?

Güncelleme Tarihi:

Bu yıl bahtınız nerededir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yirminci yüzyıl artık tarih oldu. Şimdi önümüzde yeni bir yüzyıl var. Bugünden yarınları düşünmek, hazırlanmak istiyoruz. Burçlara göre gelecek konusunda kehanette bulunan astrologlar, bu arada gösteri dünyasının ünlülerini de hem uyardılar; hem de bir yıl içinde ne gibi olaylarla karşılaşacaklarını açıkladılar. Dünyaca ünlü astrolog Rae Orion'un aylık New Woman Dergisi'nde yayınlanan kehanetlerini sizlere aktarıyoruz..

KOÇ BURCU

Celine Dion-Sarah Jessica Parker

Hayat dolusunuz. Zorluklarla karşılaşmak sizi asla ürkütmüyor. Yeni sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmanız da sizi fazla etkilemiyor. Yeni yılda, yeni imkanlara kavuşacaksınız. ‘‘Lafla peynir ekmek gemisi yürümez‘‘ sözünü ilke edineceksiniz. Konuşmaktan çok iş yapmaya önem vereceksiniz. Ekonomik sorunların çözümlenmesi için elinizden geleni yapacaksınız. Bu arada özel yaşamınızda da ilginç gelişmeler olacak. Çok renkli ve hareketli bir yıl geçireceksiniz.

BOĞA BURCU

Cher-Cate Blanchett

Yüzde yüz başarılı olacağınıza inanmadan bir işe atılmak istemiyorsunuz. Rahat, sakin ve huzur dolu bir yaşam sürmek uğruna büyük başarılar elde etme olasılığını bir kenara itebiliyorsunuz. En belirgin özelliğiniz inatçılığınız. Bir işe el attığınız zaman büyük bir inatla onun üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. 2000 yılında değişiklikler yaşamaya hazır olun. İş hayatınızda ve özel hayatınızda elinize harika fırsatlar geçecek. Hayatınızı kontrol altında tutmaya çalışsanız da olayların akışına kendinizi kaptıracaksınız.

İKİZLER BURCU

Marilyn Monroe-Lauryn Hill

Bazıları sizi aşırı derecede meraklı olmakla suçlayabilir. Ama bu merakınız sayesinde bilgi dağarcığınızı zenginleştiriyorsunuz. Hareketli ve değişiklikten hoşlanan bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Hayatın gerçekleri sizi pek fazla ilgilendirmiyor. 2000 yılında hayallerinizigerçekleştirebileceksiniz.Şans gezegeni Jüpiter, 12 yıldan beri ilk kez sizin burcunuza girecek ve bu sayede şansınız açılacak, kendinize olan güveniniz artacak. Yıl sonunda kendinizi disipline sokma gereğini duyacaksınız.

YENGEÇ BURCU Jerry Hall-Courtney Love

Ruh halinizin sık sık değişmesi, çevrenizdekileri şaşırtıyor. Başarısızlığa uğramaktan korkuyorsunuz. Daha güçlü bir insan olabilmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kusurlarınızı düzeltmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyorsunuz.Yeni yüzyılın ilk yılında hedeflerinizin büyük bir bölümüne ulaşacaksınız. İçgüdülerinize güvenmeniz gerektiğini bu yıl daha iyi anlayacaksınız. Eskiye göre daha gerçekçi olmanız sizi bazı sıkıntılardan kurtaracak.

ASLAN BURCU

Whitney Houston-Jennifer Lopez

Bir zamanlar sadece gününüzü gün etmeye bakıyordunuz. Yirminci yüzyılın son döneminde yeteneklerinizden kuşku duymaya başladınız. Hayatın sadece eğlenceden ibaret olmadığını anladığınız için de mesleğinize dört elle sarıldınız. Dışardan bakıldığında gene eğlenceye düşkün, neşeli ve uçarı bir kişi olarak tanımlanabilirsiniz. Ama yeni yılda kendinizi daha cesur, daha kararlı hissedeceksiniz. Ve başarı grafiğinizi yükseltmek en büyük hedefiniz olacak. Sıkıntılı, zor günler geride kaldı. Buna inanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Cameron Diaz-Shelley Long

Akıllı, alçakgönüllü ve çalışkansınız. Başarıya ulaşmak uğruna kendinizi fazla yıpratmanız, sinir sisteminizi etkiliyor. Mükemmeliyetci olmanızı eleştirenler de var. Yirminci yüzyılın son döneminde düş kırıklıklarına uğramış olabilirsiniz.Yeni yüzyılın başında bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçebileceksiniz. Örneğin eskiye göre çok daha sakin ve rahat bir insan olacaksınız. 2000 yılının Mayıs ayında, önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni milenyumda 'gevşemek' sözcüğü sonunda sözlüğünüzde yer alacak.

TERAZİ BURCU

Gwyneth Paltrow-Olivia Newton-John

Terazi Burcu’nda doğan biri için iyi yaşamak, estetik bakımdan hoş bir çevrede doğayla içiçe yaşamaktır. Siz arkadaş canlısısınız. Aşk, sizin için çok önemli. Mantıklısınız. Belli hedefleriniz var. 2000 yılında hedeflerinize ulaşmanız zor olmayacak. Yeni yılda duygularınızı kendinize saklama alışkanlığından yavaş yavaş vazgeçeceksiniz. Duygularınızı açığa vurma cesaretini gösterirseniz önümüzdeki dönemde her bakımdan huzura kavuşacaksınız.

AKREP BURCU

Goldie Hawn-Winona Ryder

Dağları yerinden oynatmayı göze alacak kadar cesursunuz. Değişiklik gezegeni olan Pluto son yıllarda sizi çok etkilemiş ve yalnız kalma korkunuzu yenmenizi sağlamış.Kendinizi eskiye göre çok daha iyi tanıyorsunuz. Yeni milenyumda ise sizi bazı gelişmeler bekliyor. Mayıs ayındabir ilişkinin sona ermesi canınızı sıkabilir.Başkaları uğruna kendinizden fedakarlık yapmamayı öğreneceksiniz. Yılın son aylarında fırtınalar dinecek, siz de huzura kavuşacaksınız.

YAY BURCU

Jane Fonda-Lucy Liu

Hiç kimseye bağlı olmadan dilediğiniz gibi gezip eğlenmeyi sorumluluklardan uzak kalmayı düşlediniz. Ancak değişiklik gezegeni Pluto'nun sizi etkilemesi sonucu bu isteklerinizi yavaş yavaş unutmaya başladınız. 2000 yılında kişiliğinizin hiç bilmediğiniz özelliklerini keşfedeceksiniz. Dış görünüşünüz de büyük ölçüde değişecek. Sorumluluklardan kaçmayı sürdürseniz de yılın sonuna doğru bu düşüncenizin yanlış olduğunu anlayacaksınız.

OĞLAK BURCU

Christy Turlington-Diane Keaton

Genç kızlık döneminizde geleneklere çok fazla önem veriyordunuz. Ve de başarı basamaklarını hızla çıkmayı hedefliyordunuz. Ancak Uranüs ve Neptün yıldızlarının burcunuza gelmesi sonucu planlarınız altüst oldu. Olgun bir genç kadın olarak tanınırken artık her türlü çılgınlığı yapacak duruma geldiniz. Yeni yüzyılda eskisinden daha da cesur olacaksınız. Tehlikeleri göze alacaksınız ve de sonunda kazanan siz olacaksınız. Yeni yüzyıl sizin için büyük sürprizlerle dolu.

KOVA BURCU

Farrah Fawcett-Heather Graham

İnatçısınız, her zaman kendi fikirlerinizin doğru olduğuna inanıyorsunuz. Aşırı derecede tutucu biri olarak tanınmak sizi üzüyor. Çoğu zaman değişikliklerden kaçıyorsunuz. Yirminci yüzyılın son döneminde kendinizi yenileme çabalarından bir sonuç alamamış olabilirsiniz. Bu yüzyılı korku ve belirsizlik içinde tamamlasanız da yeni yüzyılda her şey değişecek. Ailenizle daha sağlam ve yakın bir ilişki içine gireceksiniz. Yılın ilk yarısında bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

BALIK BURCU

Sharon Stone- Camryn Manheim

Duygusal, şair ruhlu ve de çekingen olarak tanınıyorsunuz. Ama yirminci yüzyıl sona ermeden her şey değişti. Yılın son döneminde ihtiraslarınıza yenik düşmeye başladınız. Davranışlarınızdaki değişikliğin sırrını çözemediniz. Yeni yüzyılda kendinize olan güveniniz artacak. Mars gezegeninin sizin burcunuza gelmesi sayesinde her zamankinden daha fazla enerjiniz olacak. Yeni yüzyılın başlamasıyla birlikte siz de başarıdan başarıya koşacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!