Bu yaz saçlar baştan çıkartacak

Güncelleme Tarihi:

Bu yaz saçlar baştan çıkartacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bu yaz kadınların saçları biraz daha uzun ve hareketli olacak. Buna bağlı olarak gündüz saç modellerinde doğallık ve pratiklik ön planda. Gündüz modellerinde olabildiğince doğallık gözlenirken, gece saçlarında farklı bir atmosfer hissedilecek. Yine doğal topuzlarda doğallık ön planda olmasına rağmen canlılık ve dişilik önem kazanıyor.

Bu yılın saç modellerinin tanıtıldığı Şişli Akın Kuaför'e gelen birbirinden alımlı mankenler kuaför Erhan Akın'ın ellerinden çıkan saç modelleriyle doğal halde de çekici olunabileceğini ispatladılar. Saçların renk uyumlarına ise kuaför Yalçın Şahbaz imza attı. Berrak Tümöz, Emra Harmankaya, İrem Otuz, Bahar Denk, Seran Göçer, Sevgi Özsu, Neslihan Tükel, Süreyya Işınay ve Türkan Ören saç yapımları sırasında hem modellik yaptılar hem de bol bol sohbet ettiler. Kuaför Erhan Akın da saçlar hakkında şu bilgileri verdi: ‘‘Sunulan ürünlerin performansları sayesinde, renklendirme ve tarama artık her zaman olduğundan daha fazla bir sanat ve teknik işi oluyor. Kadınlar için ise bu bir oyun, bir zevk, güzelliğini mükemmelleştiren ek bir koz oluyor.’

Yaz aylarıyla birlikte kadınların saçlarında da fark edilir değişiklikler görülecek. Saçlardaki baştan çıkarıcı ve çekici etkiye dikkat. Güzel mankenler saçlarına bir yandan yeni modeller uygulanırken bir yandan da kendi aralarında sohbet ettiler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!