Bu kez ünlülerin albümleri satılık

Güncelleme Tarihi:

Bu kez ünlülerin albümleri satılık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2005 00:00

Daha önce aralarında Alişan, Haluk Levent, Suat Suna, Gülşen gibi ünlü sanatçıların marka isimleri açık artırmayla satışa çıkmıştı. Şimdi de batan Universal Müzik şirketine bağlı sanatçıların albümleri açık artırmayla satılacak.

BATAN Universal Şirketi’ne bağlı olan ve aralarında Ebru Gündeş, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan, Sibel Can gibi ünlü isimlerin bulunduğu sanatçıların albümleri gelecek ay yapılacak açık artırmayla satışa çıkacak. Universal şirketinin eski beş çalışanının, Universal’e bağlı Neşe Müzik ve Manş Müzik’ten alacaklarına karşı açtığı davanın sonucunda haciz kararı çıktı. Beyoğlu 3. İcra Dairesi’nin aldığı karara göre de ilk açık artırma 24 Kasım’da yapılacak. Serdar Ortaç’ın üç, Ebru Gündeş’in iki, Müzeyyen Senar’ın bir albümü 30 bin, Sibel Can’ın bir albümü de 25 bin dolardan satışa sunulacak. Rafet El Roman’ın ‘Gençliğin Gözyaşı’ adlı albümünün 50 bin dolardan satışa çıkacağı açık artırmada, Fatih Erkoç, Kerem Görsev, Yılmaz Morgül’ün de yaptığı albümler satış listesinde.

Beyoğlu 3. İcra Dairesi’nin aldığı karara göre, albümlerin yüzde 60’ına istekli bulunmadığı takdirde ikinci açık artırma yapılacak. İkinci açık artırma ise 30 Kasım’da yapılacak. Açık artırmaya katılacak herhangi biri örneğin Ebru Gündeş’in satış listesinde bulunan ‘Tanrı Misafiri’ albümünün lisans ve işletme belgelerinin hakkını satın alıp, istediği rakamda basabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!