Bu hediyeler unutulmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu hediyeler unutulmaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2005 00:00

2005’i uğurlamamıza sayılı günler kaldı. Yeni bir yıla merhaba demeden önce Hollywood ünlüleri nostalji rüzgarına kapıldılar ve şimdiye kadar aldıkları en güzel yeni yıl hediyesini hatırladılar.

Charlize Theron

Hiç yılbaşı hediyesi almadım

Çocukluğumu geçirdiğim Güney Afrika’da Noel ve yılbaşı geceleri gerçekten çok farklıydı. Hava çok sıcak olduğu için yeni yılı genellikle sahilde kutlardık. Yüzme yarışları düzenlenir, geceleri sabaha kadar kumsalda dans edilirdi ve hediye verme alışkanlığımız yoktu. Ben bugüne kadar hiç yılbaşı hediyesi almadım ve aynı şekilde kimseye de hediye vermedim.

Jude Law

Babam uçuş dersleri hediye etti

Geçen yıl sonunda babam bana uçuş dersleri hediye etmişti. Bu yıl da ondan aynı hediyeyi bekliyorum! Gerçekten bu derslerden çok keyif almıştım. Yılbaşıyla ilgili bir diğer beklentim de kısa bir tatil yapabilmek.

Sienna Miller

Beni hediyeye boğarlardı

Ben boşanmış bir anne-babanın çocuğuyum ve bunun tadını çok iyi çıkardığımı söyleyebilirim. Her yılbaşı annem ve babam bana ayrı ayrı hediyeler alırdı. Adeta beni hediyeye boğarlardı ve tabii ki ben de zevkten dört köşe olurdum.

Denise Van Outen

Lahana bebeğimi hálá saklıyorum

Lahana bebekler piyasaya çıktığı zaman, ben daha sekiz yaşındaydım. Lahana bebek sahibi olmak ayrıcalıktı. Annem lahana bebek almak istediğini, ama bulamadığını söyledi. Akşam odamda lahana bebeği gördüm ve çok sevindim. O bebeği hálá saklıyorum.

Jon Bon Jovi

Elektro gitarım koltuğun altındaydı

Elektro gitarım olsa dünyanın en mutlu çocuğu olacağımı düşünüyordum. Yılbaşı gecesi koltuğun altında gitarı gördüğüm anı hiç unutmam.

Nicole Kidman

Paketlemeye bayılıyorum

Noel ve yılbaşı gecelerini çocuklarla birlikte geçirmeyi çok seviyorum. Çocukların bana aldıkları hediyelerin her biri benim için çok büyük önem taşıyor. Ayrıca yılbaşı hediyelerini paketlemeye bayılıyorum. Çocukken bunu bana annem öğretmişti.

Morgan Freeman

Silahları seviyordum

Çocukken bana verilen hediyelerin en değerlisi oyuncak silahtı. Şimdi kimsenin bana silah almasına gerek yok. Kamera karşısında hevesimi alıyorum.

Jack Nicholson

Kömüre razıyım

Ben yılbaşında bir avuç kömür bile hediye edilse, sevinirdim. Geçen yıl bunu bilen bir arkadaşım bana bir avuç kömür hediye etmişti. Paketi açınca çok duygulandım ve ağladım.

Mel Gibson

Hediye almam

Biri karşıma geçip de yılbaşı hediyesi almam gerektiğini söylerse, kesinlikle almam. Çocukluğumda da bizim evde hediye alma adeti yoktu. Bugün de ailemde hiç kimse benden hediye beklemez.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!