Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2007 00:00

izleyin

Tiyatro Dot, yılbaşı molası vermiyor ve Kürklü Merkür’ü sahnelemeye devam edilyor. Bugün ve yarın 20.30’da tiyatronun İstiklal Caddesi Mısır Apartmanı’ndaki sahnesinde izleyebilirsiniz. Murat Daltaban’ın yönettiği oyunda Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Tuğrul Tülek, Enis Arıkan, Engin Altan Düzyatan, Veda Yurtsever İpek, Cemil Büyükdöğerli ve Cem Özeren rol alıyor.

alın

D&R mağazalarında pek çok hediyelik alternatif bulabilirsiniz. Kitaptan müziğe, elektronikten dergiye, hobiden filme aradığınız herşey var. 31 Aralık akşamına kadar tüm ürünler Bonus Card sahiplerine vade farksız 12 taksit avantajıyla sunuluyor. Biz hediyelikler arasından Guinness World Records 2008 Türkçe versiyonunu seçtik.

görün

Ressam Melih Öztürk’ün ilk kişisel sergisi İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı. 1958 Ankara doğumlu sanatçı, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi mezunu, 1985 Şeref Akdik yarışması ödülü sahibi. Sergide tuval üzerine akrilik çalışmaları yer alıyor.

tadın

Ayvalık’ın simgesi haline gelen, yoğun zeytin aroması ile lezzet tutkunlarının gözdesi olan Ayvalık erken hasat zeytinyağlarının ilk 1000 şişesi bu ay Beymen Home mağazalarında. Özgün, Kürşat, Mehmet Cömert, Z Madra, Selme, Ayvada, Hasada, Miranda, Aktepe ve Sokol markalarını bulabilirsiniz.

sürün

Sally Hansen’ın Smile Brightening Treatment adlı dudak parlatıcısı, dişleri olduğundan beyaz gösterme özelliğine sahip. Amerika’nın en iyi dudak parlatıcısı seçilmiş. Özel renk pigmentleri ve formülü ile dişlerinizdeki beyaz tonları vurguluyor. İçeriğindeki A,C, E vitaminleri ile dudakları besleyip nemlendirirken, vanilya ve nane özleri ile ferahlatıcı bir etki sağlıyor. Yetkili eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 22 YTL.

katılın

Bugün Marshall Kalamış Key Showroom’da astrolog Ayda Ersan, katılımcıların 2008 yıldız haritalarını çıkaracak. Çıkarılacak yıldız haritaları doğrultusunda elde edilecek kişisel bilgiler, burç özellikleri ve 2008’in etkilerine göre dekorasyon önerileri sunacak olan Ayda Ersan, astroloji ile dekorasyonun etkileşimini anlatacak. Ücretsiz etkinliğe 0216 337 47 70 numaradan kayıt yaptırabilirsiniz.

giyin

Bu yılbaşı gecesi herkesten farklı olmak isteyenler için, moda dünyasının en özel kreasyonları Vakko Couture’de buluşuyor. Christian Lacroix’dan Zac Posen’e, dünyanın en ünlü tasarımcılarının elbiselerini ve tuvaletlerini bulabilirsiniz. Fotoğraftaki masalsı tasarım Oscar de la Renta’ya ait.

gidin

İstanbul Levent’teki Kanyon alışveriş merkezi, 30 Aralık’a kadar kapanış saatlerini uzattı. Gece yarısına kadar alışveriş yapabilir, düzenlenen etkinliklere katılabilirsiniz. Mağazalarda özel indirimler de var. Aktivite alanına atlıkarınca kuruldu. Üstelik burada suni kar yağdırılıyor.

kaçırmayın

Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bonus Snow Masters, Kayak ve Snowboard İstanbul İl Birinciliği Yarışları, 4-6 Ocak 2008 tarihleri arasında Uludağ’da gerçekleştirilecek. Garanti Bonus Card’ın, kayak sporunun gelişimine katkıda bulunmak ve bu spor dalına gelecek vaat eden, başarılı isimler kazandırmak amacıyla destek verdiği Bonus Snow Masters Yarışları, kayak ve snowboard olmak üzere iki ana dalda organize edilecek. Geçen yıllardan farklı olarak, lisanslı sporcuların yanı sıra kayak ve snowboard tutkunu herkes, Bonus Snow Masters Open klasmanında yarışlara katılabiliyor.

dinleyin

İstanbul Bebek’in ünlü barı Lucca, kendi albümünü çıkaran mekanlar arasına katıldı. Lucca’da günün her saati çalan parçalar Lucca Style Satsuma’da biraraya getirildi.

Albüm ismini Lucca deyince akla ilk gelen kokteyl Satsumalı votkadan alıyor. Funk, afro beat, nu caz, soul, caz, Brasilian caz gibi müzik türlerini sevenler bu albümü almalı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!