Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2007 00:00

katılın

Kadir Has Üniversitesi, 10. yıl edebiyat buluşmaları çerçevesinde seminerler düzenliyor. Etkinliğin teması "Haliç’e Bir Saygı Duruşu". Bugün saat 13.00’te üniversitenin Cibali Merkez Kampusu-Cibali Salonu’nda Amerikalı tarihçi Steven Richmond’ın İstanbul’daki Su Sisteminin Tarihi Coğrafyası başlıklı seminerine katılabilirsiniz.

giyin

Afrodit’in yeni sezon koleksiyonunda, yılın tüm trendlerinden bir parça bulabilirsiniz. Bol kesimli elbise ve ceketler, ekose, tüvit ve balıksırtı modeller, kahve ve gri tonları var. Metalik efektler, yünlü viskon, jarse, saten ve kadife kumaşlar, rugan aksesuvarlar kullanılmış.

balık tutun

Alaçatı, 26-29 Ekim tarihleri arasında, Uluslararası Alaçatı Açıkdeniz Balık Tutma Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Uluslararası Spor Balıkçılık Federasyonu kuralları çerçevesinde düzenlenecek turnuvaya, 30’a yakın dünya standartlarında donanımlı tekne ve 100’den fazla yarışmacının katılması bekleniyor. Kazanan tekneler toplam 8500 dolar tutarında ödülün sahibi olacak. Hálá kayıt yaptırabilirsiniz. Bilgi için www.alacatifishing.com

yarışın

Spor malzemeleri satan Intersport, İstanbul Ümraniye’deki Meydan AVM’de açtığı 9. mağazasında bir etkinlik düzenliyor. Sloganı; Scott ile sen de bas pedala. İsteyenler, dev simülatörde yer alan 800 metrelik parkurda gerçek bir bisiklet yarışına katılıyor. 21 Ekim’e kadar her gün 11.00 - 20.00 arasında yarışabilirsiniz. Yarışma süresince 3 kez performans denemesi yapma hakkına sahipsiniz. Elde edilen tüm iyi dereceler kayıtlara geçecek ve son gün en iyi dereceyi yapan üç kişi ödül kazanacak. Birinciye dağ bisikleti, ikinciye bisiklet kaskı ve üçüncüye kilometre saati hediye edilecek.

tadın

Hilton İstanbul The Roof Restaurant’da geçtiğimiz yıl başlayan, üç imparatorluk (Endülüs, Osmanlı, Roma) lezzetlerinin günümüze uyarlanmış hallerinin servis edildiği günler devam ediyor. Geçen yıl "Endülüs Yemek Festivali" yapmışlardı. Bu yıl da "Roma İmparatorluğu Lezzetleri" var. 27 Ekim’e kadar sıcak-soğuk başlangıçlar, zeytinyağlılar, deniz mahsulleri, kırmızı et ve makarnalardan oluşan mönüleri tadabilirsiniz.

kaçırmayın

Harvey Nichols İstanbul, İtalyan Ticaret Merkezi’yle birlikte, 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında İtalyan Haftası düzenliyor. Etkinlik kapsamında sergiler açılacak, gösteriler yapılacak, İtalyan yemekleri servis edilecek. Roberto Cavalli, Giorgio Armani gibi İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan bayrak sergisini, İtalyan fotoğrafçıların Pitti-"Italian Eyes" moda fotoğrafları sergisini veya erkek giyiminin önemli isimleri arasında yer alan Brioni’den takım elbisenin tarihçesini yansıtan "Institutional Collection" sergisini görebilirsiniz. Ayrıca kişiye özel takım elbisenin ünlü İtalyan markası Isia, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde Harvey Nichols’ta olacak. Salvatore Ferragamo’nun fular stilistleri 2 Kasım Cuma günü, 12.00 ve 14.00’te fular gösterisi yapacak.

görün

Çağdaş Türk seramik sanatının önemli isimlerinden Ayfer Karamani’nin 50. Yıl Retrospektif Sergisi İş Sanat Kibele Galerisi’nde açıldı. Sanatçının son çalışmaları dahil tüm evrelerinden 100’ü aşkın pano ve heykelleri görebilirsiniz. Sergi 30 Kasım’a kadar, pazar ve pazartesi günleri hariç, 10.00-19.00 saatleri arasında açık.

kullanın

Otacı, saç dökülmelerine karşı yeni bir üçlü set çıkardı. Bakım şampuanları, bakım yağı ve tonikten oluşan seti eczanelerde bulabiliyorsunuz. Boya, perma gibi irritasyon seviyesi yüksek kimyasal maddeler içeren ürünlerden veya deniz, güneş gibi dış etkenlerden dolayı yıpranmış, incelmiş ve zarar görmüş saçların doğal yapısının korunmasına yardımcı olmak, saçları beslemek, güçlendirmek, nemlendirmek, kırılmalarını önlemek ve dökülmeleri azaltmak amacıyla kullanabilirsiniz.

dinleyin

Alkim Kağıt, Mevláná’nın 800. doğum yılı anısına bir konser düzenliyor. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın İzmir Kültürpark’ta vereceği konsere, ünlü müzik ve dans ustaları gösterileriyle katılacak. Bu akşam Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleşecek konser için sınırlı sayıda bilet satışa çıkarıldı. Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde İlyas Mirzayev’in Mevláná Flüt Konçertosu ile Sabri Tuluğ Tırpan’ın Mevláná simyacı senfonik şiiri seslendirilecek.

alın

Tişörtlerinizi kendinizi ifade etmenin bir yolu olarak görüyorsanız, House of Holland markası tam size göre. İngiliz markası House of Holland, tipografinin grafik etkisine, kafiyeli sloganların da mesaj gücüne inanıyor. Moda içerikli, mesaj kaygılı tişörtleri İstanbul’daki V2K designers mağazalarında bulabilirsiniz.

yürüyün

Ağaç, orman, doğa tutkunları pazar günü İstanbul Burgazada’daki ekoturda buluşacak. Orman İşletme Şefi Yüksel Özcan’ın kılavuzluğunda yapılacak turda, ağaçlandırma sahaları gezilecek, ağaçların gelişimi, türleri hakkında bilgi verilecek, orman zararlılarıyla yapılan ekolojik mücadele yöntemleri tanıtılacak. Saat 13.30’da başlayacak ücretsiz tura katılmak için 0216 3826272 numaralı telefondan ya da www.adaorman.com web sayfasından rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!