Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2007 00:00

bakın

Bosch’un yeni bulaşık makinesi EmotionLight, mutfakta farklı bir atmosfer yaratmak isteyenler için. Makinenin içinden süzülen derin mavi ışık, mutfakta romantik bir aydınlatma sağlıyor.

takın

İlk kez 2006’da, Burberry’nin 150. yılı için hazırlanan "Icons Collection"ın en yeni üyesi Knight Bag, Eylül’de tüm dünyayla aynı anda markanın İstanbul Nişantaşı ve Suadiye mağazalarında da satılmaya başlanacak. Knight Bag ilk kez, Burberry Prorsum Sonbahar Kış 2007 defilesinde iri başlı çivilerle bezenmiş napa deri, file dokulu ve düz napa deri olmak üzere üç modeliyle kendisini göstermişti. Haberiniz olsun, sadece 9 tane getiriyorlar.

dinleyin

Turkcell Kuruçeşme Arena’nın bu akşamki konuğu Yalın. Sahne animasyonları, özel sahne dekorasyonu ve dans şovları ile hayranlarının kaçırmaması gereken bir gece olacak.

alın

Yarın başlayacak Rock’n Coke’un beşinci yılı için özel üretilen tişörtler Mavi Jeans mağazalarında satılıyor. Festival ruhunu yansıtan tişörtlerde, genç grafik sanatçısı Kenan Ünsal’ın imzası var. Rock’n Coke’a katılacak olanlara duyurulur.

sürün

Ünlü İtalyan markası Missoni’nin yeni kokusu Missoni Acqua, taze, enerjik ve seksi bir parfüm. Akdeniz’in kristal mavi sularından esinlenilerek yaratılmış. İçinde bergamot, sulu kavun, greyfurt, nergis, menekşe, frezya, yasemin notaları var. Yarından itibaren Türkiye’de de satılmaya başlanacak. 100 ml.’lik şişesi 195 YTL.

katılın

Genç Sanatçılar Girişimi, Hangar Sanat Derneği’nin katkılarıyla, İstanbul Galata Meydanı ve Tünel arasında kalan sokaklarda şenlik düzenliyor. Bugün başlayan etkinlikler 2 Eylül’e kadar devam edecek. Genç sanatçılar performans ve atölye çalışmaları aracılığıyla sanatseverlerle buluşurken, İstanbullular etrafta ateş üfleyen, top çeviren, kukla oynatan, pandomim yapan performansçılar görecek. Ayrıca kısa film gösterimleri, fotoğraf ve heykel sergileri, sokak tiyatrosu gösterisi olacak. Şenlik herkese açık ve ücretsiz.

giyin

Atalar’ın sonbahar-kış kadın koleksiyonunda, detaylar yerine, kesim ve kumaş dikkati çekiyor. Fonksiyonellik, güzellik ve rahatlık ön planda tutulmuş. Klasikten vazgeçmeyenlerin hoşuna gidecek tasarımlar var. 1940’ların ve 70’lerin modellerini günümüz yorumuyla bulabilirsiniz.

faydalanın

Hisar’dan 1-Eylül-31 Ekim tarihleri arasında, 9 parça çelik tencere seti alırsanız, 24 parça Hisar Optima çatal-bıçak takımına ücretsiz sahip oluyorsunuz. Hisar tencere setleri ile su ve yağ koymadan bile mum alevi kadar kısık ateşte sağlıklı yemekler pişirilebiliyor.

gidin

Bu yıl 76’ncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, 2. Nostalji Fuar Gazinosu da olacak. Türk müzik tarihinin kilometre taşları Muazzez Abacı, Ümit Besen, Yeliz, Nurhan Damcıoğlu ve Bedia Akartürk’ü 1-7 Eylül tarihleri arasında Göl Gazinosu’nda dinleyebilirsiniz. Özellikle 1970 ve 80’li yıllarda Fuar’da sahne alan sanatçıların yer alacağı programlar her gece 21.00’de başlayacak. Gecenin sunuculuğunu Ateşböceği Ercan yapacak. Biletler 10 YTL.

kullanın

Aymar, Shifa adında yeni bir seri çıkardı. Adı gibi şifalı seride; çörek otu, keten tohumu, üzüm çekirdeği, kayısı çekirdeği, susam ve kabak çekirdeği yağları bulunuyor. Marketlerde bulabilirsiniz.

kaçırmayın

D-Marin Turgutreis 3. Uluslararası Klasik Müzik Festivali başladı. 2 Eylül’e kadar sürecek festivalde bu yıl, viyolonsel sanatçısı Han-Na Chang, dünyaca ünlü keman virtüözleri Shlomo Mintz, Mirjam Tschopp, dahi çocuk piyanist Kit Armstrong ve uluslararası piyano solistimiz Gülsin Onay, piyanist Alexander Melnikov, ünlü viyolonselci Jan-Erik Gustafsson, Rüya Taner, Cihat Aşkın gibi tanınmış solistlerimiz sahne alacak. Bu akşam Han-Na Chang’ı, Şef Gürer Aykal yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası eşliğinde dinleyebilirsiniz.

unutmayın

Ekim ayında "Altıncı Gün’de Altın Fırsatlar" uygulaması başlatacak olan Atasay, bu kampanyanın onuruna, tüm mağazalarında, 2 Eylül’e kadar özel indirim sunuyor. Atasay’ın geçmiş sezon dahilindeki tüm ürünleri yüzde 25 indirimli ve 6 taksit imkanı var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!