Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 00:00

Doğuş Grubu’nun sosyal sorumluluk platformu olan Doğuş Çocuk bünyesindeki "Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası", 2007 konserlerine Samsun’da devam ediyor.

Orkestra, 29 Temmuz’da (pazar) gerçekleştireceği konserde, klasik müziğin sevilen eserlerini seslendirecek. Doğu Park Amfitiyatro’da, 20.30’da dinleyebilirsiniz.

yarışın

Nike, dans tutkusunu profesyonel hayata taşımak isteyen genç kızlar için Nike Dans Kapışması düzenliyor. Dans etmeyi seven kızlar, 60 saniyelik freestyle filmlerini 31 Ağustos’a kadar www.danskapismasi.com adresine yollayarak yarışmaya katılabiliyor. Filmlerin değerlendirileceği Nike Dans Kapışması’nın şehir finalleri, 7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde Ankara, İzmir ve İstanbul’da gerçekleştirilecek. Finallerin sonunda seçilecek 18 kız, 13 ve 14 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Nike Dans Kampı’na katılacak. 15 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştirilecek ülke finalinde seçilecek 3 kız, Sertab Erener’in yeni klibinde oynamak üzere çekimlere katılacak.

tıklayın

Online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, 24 saat hizmet vermeye başladı. Artık gece karnı acıkanlar da, saat kaç olursa olsun dışarı çıkmadan bir tıklamayla sipariş verebilecek. "24 saat servis hizmeti", şimdilik İstanbul’daki 19 restoranda geçerli. Öte yandan, İstanbul’daki 65 restoran gece 2.00’ye, 51 restoran 3.00’e, 24 restoran da 4.00’e kadar hizmet veriyor.

sürün

Estee Lauder’in yeni parfümü Pure White Linen, huzur verici bir kokuya sahip. Güneşli bir bahar gününü hatırlatıyor. 1978’de piyasaya çıkan White Linen’ın bir versiyonu. Klasik parfüme meyve kokuları eklenmiş. 100 ml.’lik şişenin fiyatı 160 YTL.

yiyin

Doygun Tam Çavdarlı Ekmek, tam buğday ununa, tam çavdar ilavesi ile taş fırınlarda geleneksel şekilde üretiliyor. İçeriğinde buğday ve çavdar özü, ekmeğin yapısında ise B vitaminleri, antioksidan E vitamini, gerekli mineraller, Omega 3 ve Omega 6 gibi doymamış yağ asitleri var. Lif içeriği zengin. Enerji değeri, buğday ekmeğine göre en az yüzde 25 daha az. Marketlerde bulabilirsiniz.

kaçırmayın

Perküsyonist Ayhan Sicimoğlu, son albümü Friends & Family’den parçalarıyla bu gece İstanbul Fenerbahçe’deki True Blue’da sahne alacak. "Istanbul Pas Constantinople", "Historia de Un Amor", "Esperare" gibi tanıdık şarkıları Ayhan Sicimoğlu ve ekibinden dinleyebilirsiniz. Biletler Biletix’te 25, kapıda 30 YTL.

için

Napa Gıda, 2005 yılından bu yana Türkiye’ye Kaliforniya şarapları getiriyor. Hepsi ödüllü şarapların arasında Merryvale, Raymond, Duckhorn, Coastal Ridge, Napa Ridge, Crane Lake, Estrella, Sebastiani ve Grgich Hills gibi markalar bulunuyor. Merryvale Napa Vadisi’nden gelen organik bir şarap.

takın

Goldaş’ın yeni koleksiyonunun adı Derin Denizler. Goldaş tasarımcıları koleksiyonu, kirlilik, küresel ısınma ve iklim değişikliklerinin her geçen gün daha fazla tehdit ettiği denizler ve denizin hayat verdiği milyonlarca canlıdan hareketle oluşturmuş. Beyaz ve sarı altının kullanıldığı takılarda balık formu ağırlık kazanıyor. Bileklik, kolye ve küpe bulabilirsiniz.

görün

83 ülkeden 1187 sanatçının 3212 çalışma ile katıldığı serbest konulu 23. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın sergisi, Ünye Ticaret Borsası Sanat Galerisi’nde açıldı. 31 Temmuz’a kadar açık kalacak sergi daha önce de İstanbul, Sivas, Erzurum ve Altınoluk’ta açılmıştı.

alın

İstanbul Nişantaşı’nın artık bir müzik albümü var. The Ambiance of Nişantaşı adını taşıyan albümde chillout & lounge 15 şarkı bulunuyor. 5 ayrı renk ve ambalaj alternatifi ile yayınlanmış. Albüm, The Beatles’ın unutulmaz şarkısı ’And I Love Her’ün lounge düzenlemesi ile açılıyor. Yanı sıra ünlü reklam ve TV dizilerinde kullanılan parçaları da bulabilirsniz.

katılın

Yedigün, Tema Vakfı ile birlikte Antalya’yı ağaçlandırıyor. Küresel ısınma ve dünyanın kuraklaşmasına dikkat çekmek isteyen markanın oluşturduğu web sitesinde ağaç diken herkes, Antalya’da TEMA Vakfı tarafından oluşturulan Yedigün Ormanı’na katkıda bulunacak. Bu amaçla oluşturulan www.yedigunormani.com adresli web sitesi üzerinden, sanal dünya aracılığı ile yemyeşil, gerçek bir Yedigün Ormanı yaratılmış olacak. Ormana başta kızılçam, akasya, meşe, selvi olmak üzere 10’dan fazla türde toplam 10 bin ağaç dikilmesi planlanıyor. Ağaç dikmek isteyenlerin siteye üye olmaları yeterli.

giyin

Modern ve dinamik tasarımlar satan kadın giyim markası Tita’nın yeni koleksiyonunda bulunan spor kıyafetlerindeki koyu renkler, menekşe, sarı, kırmızı ve gri ile birlikte kullanılmış. 50-60’lı yıllar Amerika’sını hatırlatan giysiler var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!