Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2007 00:00

eğlenin

Bodrum Kalesi manzaralı Marina Yacht Club’ta, her akşam canlı bir performans izleyebilirsiniz. Pazar ve pazartesi akşamları Fatih Erkoç, cazdan Türk müziğine geniş bir repertuvar seslendiriyor. Aşkın Arsunan, grup arkadaşlarıyla her salı, çarşamba ve perşembe geceleri dünya standartlarında bir caz performansı sergiliyor. Önder Bali ve orkestrası; Madonna’ nın eski vokalisti Ricci Benson vokali eşliğinde her cuma-cumartesi sabaha kadar dans ettiriyor.

dinleyin

19. Enka Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri kapsamında, bu akşam piyano virtüözü Fazıl Say bir konser verecek. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, Mussorgsky’den Bir Sergiden Tablolar adlı eseri sunacak. İkinci bölümde Beethoven’dan Sonat Op. 31 No. 2 re minör (Fırtına) ve Gershwin’den Summer Time adlı eserlerle; Karatoprak, Nazım, Sevenlere Dair ve Kumru adlı kendi bestelerinden oluşan bir seçki ile Paganini’nin teması üzerine caz çeşitlemeleri sunacak. Konser Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda, 21.15’te.

gezin

Heyecan ve macera arayanlar, İstanbul’a 20 km. mesafedeki Uzunya Beach’te ATV turlarına katılabilirler. Aynı anda en fazla 15 kişi tura çıkabiliyor. Çeşitli zorluk dereceleri bulunan parkurlarda, eğitimli sürücüler katılanlara eşlik ediyor.

giyin

Ten’in mayo ve bikini koleksiyonundaki düz renkli modellerde siyah, kahve, yeşil, oranj, pembe, fuşya ve mavi renkler kullanılmış. Desenler ise gold siyah, kahve gümüş, denizci ve leopar. 36 bedenden 52 bedene kadar ürün bulabilirsiniz. Bazı modellerde pul ve boncuk işlemeler, Swarovski taşlar kullanılmış.

bakın

Ayakkabı Dünyası, "Daha Fazla Moda" sloganıyla yeni bir değişim sürecine girdi. Artık yeni bir logosu var. Tüm koleksiyonlarda moda vurgusu daha çok hissediliyor. Metal efektleri, neon renklerini, siyah ve beyazı, çeşitli deri, rugan ve ketenleri, stilettoları, dolgu tabanları, sandaletleri, mantar ve tahta tabanları, kapitone dikişleri ve birbirinden farklı, rengarenk yüzlerce babeti bir arada bulabilirsiniz.

kiralayın

Kiralık otomobil şirketi Herz yaz gelinleri için yazlık spor otomobilleri kiralamaya başladı. İki kişilik spor otomobillerin günlük fiyatları 125 YTL. Şirket, ekstra ücret karşılığında gelin aracını süsleme hizmeti veriyor.

örtün

Days in Colours marka pike takımları, rengarenk desenleriyle cıvıl cıvıl. Her birine, Mikanos, Seyşel, Barbados, İzmir gibi turistik şehir ve ülkelerin isimleri verilmiş. Tek ve çift kişilik olarak bulabilirsiniz.

izleyin

Jim Beam sponsorluğunda gerçekleştirilen Kiteboard Dünya Şampiyonası’nın ikinci ayağı, 23-29 Temmuz’da, İstanbul’da Kilyos-Burc Beach, Kuruçeşme ve Dragos’ta gerçekleşecek. 44 kiteboard sporcusu yarışmaların Türkiye ayağının birincisi olmak için mücadele edecek. Dileyen herkes yarışları izleyebilir.

sürün

Bronzlaşmak için güneşin atında saatlerce yatmak yerine i.d bareMinerals bronz serisi ürünleri kullanabilirsiniz. Serideki ürünlerle 4 adımda pürüzsüz ve canlı bir makyaj yaratabilir, altın renginin tonlarını ufak dokunuşlar ile cildinize yansıtabilirsiniz. Fiyatları 45 ile 78 YTL arasında değişiyor. Üstelik seyahat için şık ve kullanışlı makyaj çantası hediye ediyorlar.

okuyun

United Colors of Benetton«un, global sorunları kendine has üslubuyla gündeme getiren dergisi Colors, 71. sayısında, "Vörland’a Hoş Geldiniz" başlığı altında, küresel ısınma ve etkilerini mizahi bir yaklaşımla ele alıyor. Yaz sıcağının yıl boyunca sürdüğü, ormanların tükendiği, petrolün olmadığı bir dünya tasarlayan Colors, 2057 yazında İsveç kıyılarında bulunan "Vörland" adasından yaşanacak sıra dışı görüntüleri sunuyor.

gidin

Zucchero, geçtiğimiz yıl çıkardığı 19. albümü "Fly"ın dünya turu dahilinde, yeni ve eski hit parçalarıyla bu akşam Istanbul Arena’da. 1990’da Paul Young’la seslendirdiği "Senza Una Donna" adlı parçasıyla dünya müzik listelerinin zirvesine oturan Zucchero, İtalya’nın rock ve blues müziğine en büyük armağanı olarak kabul ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!