Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2007 00:00

katılın

Zühtü Müridoğlu’nun (1906-1992) Balerin adlı bronz döküm bu heykeli yarın İstanbul The Sofa Otel’de 14.00’te Beyaz Art tarafından düzenlenen çağdaş ve modern sanat müzayesinde satışa çıkarılan eserler arasında. Heykelin başlangıç fiyatı 11 bin 50 Euro (20 milyon YTL).

seçin

Ev tekstili mağazası Brillant Home, 1500’ü aşkın renk ve desende perde çeşidi sunuyor. Perdenin yanı sıra yatak örtüsü, nevresim, uyku seti, havlu gibi pek çok ev tekstili ürününü 16 aya kadar uzayan taksitlerle satıyor. www.brillanthome.com

kullanın

Sofra ve mutfak ürünleriyle tanınan Hisar’ın son ürünü, ayaklı Milano çerezlikleri. Hem çelik hem cam kaseli seçenekleri var. İsteyen 3, isteyen 4 kaselik olanları alabilir. Kolayca taşınan estetik bir ürün. Fiyatı 68 YTL. Hisar Müşteri Danışma Hattı: 0212 0800 219 01 90.

destek olun

Birçok ünlü, özel eşyalarını hemalhemsat.com’da açık artırmaya çıkararak Milliyet gazetesinin yürüttüğü Baba Beni Okula Gönder kampanyasına destek oluyor. Açık artırma sonucunda elde edilen gelir Baba Beni Okula Gönder kampanyasına aktarılıyor. Hemalhemsat’daki kampanyada bugüne dek 40 kız çocuğuna birer yıllık burs sağlandı. Bursların toplam tutarı 16 bin YTL’yi aşıyor.

tıklayın

Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) "7 Çok Geç" kampanyasında hedef, okul öncesi eğitimin önemini ortaya koymak. Vakıf son olarak www.7cokgec.org adlı bir web sitesi oluşturdu. Anne-babalar bu sitede doğum öncesi ve 0-72 ay dönemi boyunca çocuğun bakımı ve eğitimi ile ilgili her türlü soruya cevap bulabilir.

gidin

Ünlü sinema yönetmeni Yavuz Turgul, gözde oyuncusu Şener Şen ile birlikte, yarın İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde, moderatörlüğünü sinema eleştirmeni Atilla Dorsay’ın yaptığı bir söyleşiye katılıyor. Sohbet 14.00’te yönetmenin son filmi Gönül Yarası’nın gösteriminin ardından başlayacak. Biletler 10 YTL. İstanbul Modern: 0212-334 73 00.

deneyin

Serfino’nun erkek iç çamaşırı koleksiyonunda, kayın ağacı elyafından yapılma yumuşak ve antibakteriyel kumaşlardan üretilmiş dikişsiz çamaşırlar bulunuyor. Çamaşırlar 50 yıkamaya kadar antibakteriyel özelliğini koruyor. Koleksiyon Serfino mağazalarında satılıyor. www.serfino.com

bakın

Club Beymen’in İlkbahar Yaz 2007 koleksiyonu vitrinlere çıktı. Koleksiyon, City, Mercan ve Navy adlı üç gruptan oluşuyor. Çeşitli renklerde trençkotlar, deri ve güderi ceketler koleksiyonun ana parçaları. Hem erkek hem kadınlara yönelik koleksiyonda jean’ler, aksesuvarlar, takımlar da var.

öykü yazın

TNT Ekspres Türkiye’nin düzenlediği "İşte Benim Öyküm" öykü yarışmasına başvurular 12 Mart’ta sona erecek. Proje, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ve Şişli Bilim Merkezi’nin işbirliğiyle düzenleniyor. Yarışma 7-10 ve 10-14 yaş gruplarına yönelik. Bilgi: www.tnt.com.tr

kaçırmayın

Ressam Balkan Naci İslimyeli’nin bugüne kadar hiç sergilenmemiş eserlerini ve en yeni çalışmalarını, beş bölümlük bir sergiyle İstanbul İş Sanat Kibele Sergisi’nde görebilirsiniz. Sergi 28 Nisan’a kadar devam ediyor.

tadın

Bu pazar Boğaz’ın ünlü lokantalarından Lacivert’te Yunan brunch’ı var. Kanyotiko böreği, zeytinli ve mercanköşklü gözleme, üzüm salatası, baharatlı yumurta, kurulakia, irmikli paluze ve Korfu, Midilli, Lefke gibi adalardan gelen birçok lezzeti tadabilirsiniz. Brunch 42 YTL. Körfez Cad. No. 57/A Anadoluhisarı. Tel: 0216-413 42 24.

dinleyin

Türk sanat müziğinin ünlü yorumcusu Yaşar Özel, çarşamba akşamı İstanbul Cibali’deki Ottoman Lokantası’nda şarkı söyleyecek. Haliç manzaralı lokantada Antakya ağırlıklı et yemekleri sunuluyor. Yaşar Özel gecesinde fiks mönü 80 YTL. Kadir Has Caddesi No. 9 Cibali Fatih İstanbul. Tel: 0212-631 75 67-631 90 58.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!