Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2007 00:00

tadın

İstanbul Galatasaray’daki Cezayir lokantasında Ermeni yemekleri haftası devam ediyor. 18 Şubat Pazar akşamına kadar restoranın mutfak şefi Dilara Erbay’ın, Verkin Kasapoğlu Arıoba’nın aile yemek defterlerinden hazırladığı lezzetleri tadabilirsiniz. Mönüde Ermeni dolması, midye dolması, topik, sirkeli ıspanak, tahinli mercimek, dalak dolması, papaz yahnisi ve anuş abur (Ermeni aşuresi) bulunuyor. Rezervasyon için: (212) 245 99 80

artırın

Antik AŞ.’nin 245’inci müzayedesi 18 Şubat Pazar günü, İstanbul Swissotel’de yapılacak. Turgay Artam tarafından yönetilecek müzayedede koleksiyonluk tablolar, köklü ailelere ait antikalardan oluşan bir koleksiyon satışa çıkacak. Tablolar arasında klasik Türk ressamlarına ait eserler bulunuyor. Nazmi Ziya’nın çok ender rastlanan natürmortlarından Beyaz Güller tablosu gibi. Açık artırma 14.00’te başlayacak.

deneyin

Yıllardır İstanbul Nişantaşı’nda hizmet veren yoga merkezi YogaŞala, Ankara’da şube açtı. Gaziosmanpaşa Filistin Caddesi’ndeki merkezde yoga ve mat pilates dersleri alabilirsiniz. YogaŞala’da ağırlıklı olarak Hatha Yoga’nın çeşitli kolları uygulanıyor. Zaman zaman yurtdışından gelen hocalar tarafından Ashtanga yoga dersleri veriliyor.

alın

E-bebek.com’da satılan masal makinesi adlı ürün, çalışan annelere tavsiye ediliyor. Sesli masal makinesi olarak tanımlanabilecek set, 1 masal makinesi, 1 masal kitabı ve 1 ses kartından oluşuyor. Makine, kitabı manyetik algılayıcısı sayesinde otomatik algılıyor ve hangi sayfayı açtıysanız, o sayfadan itibaren okumaya başlıyor. Sekiz masal alternatifiniz var.

izleyin

Bu akşam saat 19.00’da, Turkcell’in İstanbul Tepebaşı’ndaki binasının konferans salonunda dia gösterili bir söyleşi var. Konu; Ekvador Galapagos Adaları. Fest Travel’ın gerçekleştirdiği söyleşi ve fotoğraf gösterimini Selda Sefer ile Faruk Pekin gerçekleştirecek. Katılım ücretsiz.

yiyin

Tam taneli tahıl unu ve ekmeği üreten Doygun Gıda, yumuşak ekmekten hoşlananlar için Soft Ekmek serisini çıkardı. Bu ekmekler, yumuşaklığını uzun süre muhafaza ediyor. Soft Tam Buğday, Soft Tam Çavdarlı ve Soft Tam Buğday Sandviç çeşitleri var.

giyin

Calvin Klein, ilkbahar-yaz sezonunu açtı. Kadın koleksiyonunda dar kalıplar, erkeksi detaylar var. Kahverengi, yeşil, fildişi ve karamel en çok kullanılan renkler. Erkek koleksiyonuna da dar kalıplar ve doğal renkler hakim. İstanbul Bağdat Caddesi ve Akmerkez mağazalarında bulabilirsiniz.

görün

İstanbul Levent’teki İş Sanat Kibele Galerisi, Aydın Ayan’ın 35. sanat yılını bir retrospektif sergiyle kutluyor. 24 Şubat’ta sona erecek sergide Ayan’ın sanat yaşamının on evresinden ve değişik yönelimlerinden 100’ü aşkın eser bulunuyor. Pazar ve pazartesi hariç, her gün 10.00-19.00 saatleri arasında görebilirsiniz.

yarışın

Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı’nın düzenlediği 7. Uluslararası Akdeniz Karikatür Yarışması’nda bu yıl konu; Akdeniz’de Turizm. Bütün dünya karikatürcülerine açık olan yarışmaya, 30x40 cm’i aşmayan ölçülerde, yayınlanmış olsa da daha önce herhangi bir ödül almamış, bilgisayar çıktısı ya da fotokopi olmayan orijiinal bir karikatürle katılabilirsiniz. Birincilik ödülü 2 bin dolar, uçak bileti ve Alanya’da iki kişilik bir hafta tatil. Son katılım tarihi 1 Mayıs. Ayrıntılı bilgi için: (242) 511 76 21

sürün

Piz Buin, kayağa gidenler için, dağ güneşine özel üretilmiş Piz Buin Mountain’ı çıkardı. Ekstrem sporlarla ilgilenenlere tavsiye edilen ürünün spf 30 ve spf 50 çeşitleri var. Güneşe, soğuğa ve rüzgara karşı cildinizi koruyor. Ayrıca dudak bakım stiği de bulabilirsiniz.

seyredin

Apollon’un kehanet yetisi verdiği halde karşılık alamadığı için lanetlediği mitolojik kahraman Kassandra’yı anlatan oyun Kassandra, 5. Sokak Tiyatrosu tarafından garajistanbul’da sahnelenecek. 2006 yılında Kunstenfestival 0090’da ilk gösterimi yapılan oyun, Belçika’dan sonra ilk kez Türkiye’de bu akşam saat 20.00’de izlenebilecek. Biletleri biletix’te 25 YTL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!