Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2005 00:00

katılın

Alif Art, bu pazar 14.00’te Ritz Carlton Oteli’nde bir nadir kitaplar müzayedesi düzenliyor. Satılacak koleksiyonda, Türk-Osmanlı tarihi ve sanatı üzerine yazılmış eserlerden seyahatnamelere, Batılıların Osmanlılar üzerine yazdığı kitaplara kadar yaklaşık 300 eser var. Alif Art: 0212-225 00 69.

kullanın

Tommy Hilfiger’ın erkek kokusu True Star Men, kasım ayından itibaren Türkiye’de satışa çıkacak. Yumuşak baharatlı ağaçsı bu parfümün tanıtımını Enrique Iglesias üstlendi.

gezin

1999’da kaybettiğimiz ünlü ressam Erol Akyavaş’ın 8 litografisinden oluşan ‘Miraçname’ sergisi, Taksim Atatürk Kitaplığı’nda açıldı. Miraçname serisini oluşturan litografiler, 1987’de Paris’te Michel Casse Litogfrafi Atölyesi’nde Velin Arches kağıdına (65X55) basılmıştı. 115 nüsha olan litografilerin bazılarında Akyavaş’ın elle yaptığı boyamalar da var.

yürüyün

Bu pazar İstanbul’da Beşiktaş-Ortaköy arasında Meme Kanseriyle Mücadele kampanyası çerçevesinde bir yürüyüş yapılacak. Kozmetik markası Avon’un desteklediği kampanyada yürüyüş 12.00’de Beşiktaş Hayrettin Paşa Parkı’nda başlayacak. 13.00-14.00 arası Ortaköy’e yürünecek ve orada Demet Sağıroğlu’nun konseriyle son bulacak.

görün

İstanbul Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nin sponsorluğunda Türkiye’nin katıldığı Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası’ndan madalya ile dönen Sualtı Görüntüleme Milli Takımı’nın çektiği fotoğraflar Tepe Nautilus’ta sergileniyor. Ekip, Alptekin Baloğlu (fotoğrafı üstte), Birkan Babakol, Asım Dumlu ve Fikret Altay’dan oluşuyor.

seçin

Sokak modasının öncülerinden Diesel, çocuklar için de Diesel Kids adıyla ayrı bir markaya sahip. Çocuk modası da her sene değişiyor. Bu sezon çocukların kış modası, 1950’lerin rock’n roll günlerini hatırlatıyor.

dinleyin

Bu pazartesi 20.30’da İstanbul Harbiye Cemal Reşit Rey Sahnesi’nde bir Balkan müziği gecesi var. Bir Balkan Yolculuğu grubu, Muammer Ketencoğlu yönetiminde Balkanlar’ın her yöresinden çeşitli dillerde halk türküleri ve dans havaları çalacak. Grup, Sumru Ağıryürüyen (vokal, mandolin), Aytunç Nevzat Matracı (trompet, alto saksofon, klarnet), Rahmi Göçmen’den (vurmalı çalgılar) oluşuyor. Konsere konuk sanatçı olarak Sevim

Çetin katılacak. CRR: 0212-240 50 12.

bakın

Beykoz’daki Cam Ocağı, Amerikalı sanatçı Mark Eckstrand’la işbirliği yaptı. Onun yürüttüğü projeyle Beykoz’daki çocuklar, hayvanlardan esinlenerek küçük cam panolar hazırladı. Bu panolar birbirine eklenerek büyük bir panoya dönüştürüldü. Taksim Metro İstasyonu’nda, Ulaşım AŞ’nin tahsis ettiği alana kalıcı olarak yerleştirildi. Metroya binmiyorsanız bile, Cam Hayvanat Bahçesi’ni görmek için uğramaya değer. http://www.camocagi.org/campano.htm
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!