Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2013 00:00

Haberin Devamı

rahatlayın

Rahatlığa önem verenlerin tercihi Birkenstock, bu yaz Birki’s serisinin Torfino modelleriyle dikkat çekiyor. Çiçek motifli aparatları ve çeşitli renk seçenekleriyle Birkenstock mağazalarında.

hazırlayın

Pınar, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden mantıyı iftarda evinize getiriyor. Geleneksel Kayseri Mantısı ve Kare Mantı seçenekleriyle Pınar mantı çeşitleri 20 dakikada hazır oluyor.

takın

So CHIC, 2013 yaz koleksiyonu için enerji ve huzurun rengi yeşili kullandı. Ağırlıklı olarak jade taşıyla tasarlanan ürünleri mağazalarda.

deneyin

Beyaz Fırın, iftar sofralarını şenlendiriyor. Pastırmalı suböreği, zeytinli ve sade pide çeşitlerinin yanı sıra güllaç ve sütlünuriye Ramazan’a özel Beyaz Fırın şubelerinde satılıyor.
www.beyazfirin.com

yiyin

Haberin Devamı

The Grand Tarabya Hotel’de hizmet veren Brasserie Restaurant’ta her gün ayrı lezzet seçenekleriyle hazırlanan açık büfe iftar mönüsüne, akşamları canlı fasıl grubu eşlik ediyor. (212) 363 33 00

cazlayın

Sakıp Sabancı Müzesi’nde ‘Ramazanda Jazz’ dördüncü yaşına giriyor! İki hafta sürecek festivalin açılışını 23 Temmuz saat 21.00’de Kerem Görsev Trio yapacak. Biletler 25-45 TL. (212) 277 22 00

tadın

Gümüşlük’teki Hayat Café Bar Brasserie’de bol seçenekli sabah kahvaltısının yanı sıra mönüye Akdeniz havası hâkim. Özel soslu makarna, sandviç ve ızgaraların yanı sıra lezzetli salataları ile vejetaryenlar için de bol seçenek mevcut. (252) 34 41 50

gidin

Günaydın Et Restaurantları ramazana özel iftar mönüleri hazırladı. Her gün farklı iftariyelikler, çorba çeşitleri, ara sıcaklar ve kebap yemekleri mevcut. www.gunaydinet.com

dinleyin

Sezen Aksu, bu akşam saat 21.30’da Fahir Atakoğlu önderliğindeki Acoustic Band’in eşliğinde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek. Biletler 99-220 TL, Biletix’te.

ışıldayın

Victoria’s Secret, mavi tonlarını ışıltılı tasarımlarla buluşturdu. Rahat kullanımları ile öne çıkan makyaj çantalarının fiyatı 99 TL.

serinleyin

ALF vantilatörler bu yaz hem serinletiyor hem de sağlık sunuyor. ‘İyonizer’ teknolojisiyle havadaki mikropları temizleyen ürünler, insan sağlığını tehdit eden stresi de ortadan kaldırıyor.

tadın

Haberin Devamı

Güllüoğlu, şeker yerine hurma suyu kullandı ve ‘Hurmabak’ı yarattı. Baklavanın hurma ile buluştuğu Hurmabak, ramazana özel olarak Karaköy Güllüoğlu’nda.

renklenin

Angelina Jolie, Beyoncé ve Kim Kardashian gibi ünlülerin tercihi Tkees terlikler artık Türkiye’de! Neon, pastel ve altın tonlarının da aralarında bulunduğu renk seçenekleriyle 129 TL. www.tkees.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!