Bu Hafta Sona Ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu Hafta Sona Ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2013 00:00

Haberin Devamı

yakala yın
Anne-bebek ürünleri alışveriş platformu ‘ebebek’te, şubat ayı boyunca yüzde 28 indirim var. Ayakkabıdan kıyafete, oyuncak ve bebek mamalarına varıncaya dek pek çok ürün mevcut. www.e-bebek.com

ısın ın
adL mağazalarında kışın içinizi ısıtacak siyah, gri ve kahve gibi alışılmış koyu renklerin yanında bordo, karamel, hardal, zümrüt ve petrol gibi, yeni ve canlı renklerde ürünler dikkat çekiyor.

güçlendir in
Kerastase’ın yeni ürünü Initialiste, saçlarınızın kök hücrelerine etki ederek daha parlak ve güçlü olmasını sağlıyor.

öğren in
Yoga hocaları Uma Jyoti, Bora Ercan ve Ürün Kurtiç’in hazırladığı 2 DVD’lik ‘Hatta Yoga’ serisinin tükenen ilk bölümü yeniden piyasada. Fiyatı 16 TL.

al ın
Türkiye’deki ev hanımları tarafından örülen çok amaçlı yün boyunluk Neckshack www.neckshack.com’dan satın alınabilir.

Haberin Devamı

uğra yın
Modacı Özlem Süer, yeni mağazı ‘Özlem Süer Suadiye’yi açtı. Hazır giyim, kırmızı halı ve davet koleksiyonları ve aksesuvarlar bulunabilir. (216) 445 90 43

tad ın
UNO’nun yeni tatlı atıştırmalık ürünü ‘UNO Biscotti’ çıktı. Bol bademli içeriği denemeye değer.

sık ın
Moda markası Jimmy Choo’nun ikinci parfümü Flash çıktı. Sadece Sephora Mağazaları’nda bulunan ürün, lüks şişesiyle dikkat çekiyor. Fiyatı 125-249 TL arasında.

dene yin
Domino’s Pizza Türkler’in damak zevkine uygun bir pizza çıkardı. ‘Acılı Etli’de adından da anlaşılacağı gibi içinde biftek, köfte, jalapeno biberi ve mantar var. Fiyatı 14.90 TL.

coş un
Mika Tur, ‘Galatasaray–Schalke Şampiyonlar Ligi Maçı’nı yerinde izlemek isteyenler için bir gece iki günlük Amsterdam turu düzenliyor. www.tatilbudur.com’dan yerinizi ayırtabilirsiniz. Fiyatlar 399 euro’dan başlıyor.

çek in
Casio G-Shock, mart ayında ‘Actionsports Film Festival’ düzenleyecek. Siz de aksiyon sporlarıyla ilgili videolarınızı ‘hareketcek.com.tr’ adresine gönderin, festivale katılın.

sür ün
Amerika’da tercih edilen oje markası Essie, 90 farklı renk seçeneğiyle Türkiye’de. Fiyatları 27.50-29.90 TL.

öğren in
Feng Shui Dünyası’ndan Ferda Ünsal ve Işıl G. Alfar’ın, ‘Veee karşınızda Yol Ayrımı’ sloganıyla gelen ve Çin zodyağında Yılan Yılı’na rastlayan 2013’ü anlatacakları seminerleri, bugün saat 13.00’te Avangart Hotel’de. (212) 287 86 14

Haberin Devamı

dokun un
Anadolu’nun zerafetle bezeli zengin kültürünü objelerde yaşatan kültürel dekorasyon markası Anatoli, ürünleriyle sizi geçmişe yolculuğa çıkarıyor. Evladiyye, Klasikler, Devr-i Alem ismi verilen üç ayrı koleksiyondan oluşan ve her birinin ayrı hikayesi bulunan objeler, Beymen Akmerkez ve Beymen Kavaklıdere’de.

dinle yin
Rock müziğin 50’lerden günümüze uzanan evrim sürecine son halkayı ekleyen topluluklardan Tortoise, 19 Şubat’ta Borusan Müzik Evi sahnesinde. (212) 336 32 71

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!