bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2012 00:00

Haberin Devamı

seçin
F&F’in 2012-2013 sonbahar-kış sezonu koleksiyonunadan iseler, dolgu ve ince topuklu ayakkabılar ve smokin ceketlerden iç çamaşırlara kadar birçok seçenek var.

yiyin
Mövenpick Hotel İstanbul’daki AzzuR Restaurant’ta her pazar 12.00-15.00 saatleri arasında brunch başladı. Türk, Akdeniz ve İtalyan mutfağından örneklerin yer aldığı brunch’ın fiyatı 88 TL. (212) 319 29 29

kaçırmayın
Demsa Group, bu hafta sonu Harvey Nichols, Brandroom ve Mono Brand mağazalarında düzenlediği ‘Pırlanta Günleri’nde
yüzde 50+yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

izleyin
15. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali 20 Aralık’ta bitecek. Hem Luc Besson gibi ünlülerin hem de belgeselcilerin filmlerini izleyebilirsiniz.

kombinleyin
Dore Çorap’ın dantel, file seçenekleri yılbaşı kıyafetleriniz için ideal. Ayrıca ‘Benim yılım benim tarzım’ kampanyasıyla www.dorecorap.com’dan 50 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim kazanın.

Haberin Devamı

katılın
Mevlana’nın vuslat gecesi bu yıl ilk defa Konya dışında da kutlanacak. Şeb-i Arus törenleri bu akşam Ülker Sports Arena’da.

gidin
Dünyaca ünlü 22 İsviçre saat markası 21-23 Aralık tarihleri arasında ‘Swiss Time In İstanbul’ etkinliğiyle Lütfi Kırdar’da olacak.

sevindirin
Yaratıcı Çocuklar Derneği, 15-30 Aralık’ta Trump Towers’ta çocuklar için atölye düzenliyor. Bugün ve yarın ‘Yeni Yıl’ konseptli takı atölyesi var.

deneyin
Datça yöresinden zeytinlerle hazırlanan Olive Farm Aromatik Zeytinyağ artık İstanbul Kuruçeşme mağazasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!