Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2012 00:00

Haberin Devamı

al ın
Akıllı tasarım ürünlerin peşindeyseniz Alessi’nin Akatlar’da açılan yeni mağazasına göz atın. John Turex tasarımı ‘Dear Charlie’ muzluk ve Miriam Miri’nin ’To’ fincan ve ‘You’ çay süzgeci orijinal hatta havalı.

parla yın
Londra sokak modasını yorumlayan Zoopa, puslu şehre kırmızı tonlarıyla canlılık katıyor. Ayakkabılarda, çantalarda bol bol kırmızı hakim.

dene yin
Nişantaşı’ndaki Juno’nun yeni sonbahar mönüsünden İnegöl köfte ve yanında sağlık salatası doyurucu bir ikili. Hafif öğle yemekleri için ideal. (212) 291 57 23

gençleş in
Twigy leopar desenli, taşlı, pullu loafer tarzı ayakkabılarla kolej ruhunu tekrar yakalayabilirsiniz. Fiyatları 45-49 TL.

tak ın
Coquet Accessories’ın yeni model eldivenleri renk renk, çeşit çeşit. Yumuşak yün özelliği, zarif fiyonklar ve spor düğmelerle tamamlanıyor.

Haberin Devamı

al ın
Bath&Body Works’ün yeni mumları için rengarenk makaronlardan, Cafe Au Lait ve French Baguette kokularından ilham alındı. Fiyatı 44 TL.

ısın ın
Soğuk kışı sıcak geçirmek için CEYO’nun kürklü ve keçeli modelleri ideal. Terliklerde baklava desen ve parlak taş dikkat çekiyor.

rahatla yın
KangaROOS’un yeni modellerindeki canlı ve neon renkler dikkat çekici.

tak ın
Eastpak’in, Authentic Awesome Blossom koleksiyonundaki 30 yıl garantili çantalar dayanıklı, eğlenceli ve fonksiyonel.

giy in
Siyah, beyaz, gri ve kahverengi tonlarındaki yeni model Calvin Klein çizmeler bu kış çok moda.

tad ın
Organik keçi sütünden üretilen Tio Haydi keçi sütlü bisküvi, trans yağ içermiyor, kalsiyumla diş ve kemik gelişimine katkı sağlıyor.

sür ün
Gratis, yeni Bond Erkek serileriyle erkekleri bakıma davet ediyor. Fresh Bond, Cool Bond, Active Bond Erkek Bakım serilerinden kendinize en uygununu bulabilirsiniz. www.gratis.com.tr

giy in
U.S. Polo Assn. Ve DenimCo. koleksiyonlarında jean pantolondan elbiseye, gömlekten monta çok zengin ürün grubu var. Özel detaylar, baskılar ve amblemlerle göz dolduruyor.

kaçırma yın
Kışlık alışverişe başladıysanız ‘Guess by Marciano’nun yeni koleksiyonundaki trençkot ve deri ceketlerle kombine edilen tayt, etek ve jeanler hoşunuza gidecek. Üstelik seçili ürünlerden 300 TL’lik alışveriş yapanlara sürprizler var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!