Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2012 00:00

Haberin Devamı

izle yin
TÜYAP Fuar Merkezi’nde, İstanbul Autoshow 2012’nin 14’üncüsü düzenleniyor. Fuarda Ford’un yeni modeli B-MAX müzik eşliğinde dans edecek. 13.30-15.30-17.00-19.30 saatlerinde izleyebilirsiniz.

tak ın
Dünyanın en değerli taşlarından safiri, pırlantayla birleştiren Jival’de günün her saati kullanabileceğiniz mücevherler var.

deney in
Mendos Guess koleksiyonunda siyah dantellilerin yanı sıra, somon ve gri renkteki iç çamaşırlara yer verdi. www.mendos.com.tr

kullan ın
Bebeklerinize yemek yedirmek artık daha kolay. mOmma Gelişim Takipçisi Yemek Seti’ndeki renkli ve eğlenceli tasarımları altıncı aydan itibaren kullanabilirsiniz. 49.5 TL.

al ın
Faber-Castell oyun hamurları farklı renk seçenekleriyle kolay şekil alıyor ve ele yapışmıyor. Anti bakteriyel özelliğiyle de daha sağlıklı. 6-19 TL.

Haberin Devamı

korun un
Gratis, birbirinden farklı şemsiye modelleriyle kadınlara birçok alternatif sunuyor. 14.90 TL’den başlayan fiyatlarla kolay katlanan, her çantaya sığan ve hafif şemsiyeler mevcut. www.gratis.com.tr

şıklaş ın
2012-2013 sonbahar/kış sezonunda Faik Sönmez’in renkli ve göz alıcı trençkotlarıyla gündüz ve gece şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. www.faiksonmez.com.tr

üşüme yin
Debenhams için ünlü tasarımcı John Rocha’nın tasarladığı şık ve dikkat çeken kabanlar, botlar, atkılar, şallar ve çantalar kışın en iyi dostunuz olacak.

giy in
Tommy Hilfiger ve Blauer sınırlı sayıda üretilen dört modelle bir araya geldi. Kadınlar ve erkekler için iki tarzı içeren ceketler şık ve dayanıklı.

incel in
Katia mağazalarındaki ‘Active Support’ çorap iki beden daha ince gösteriyor. Ten ve siyah renklerdeki çoraplar kan dolaşımını uyardığı için ayakta çalışan ve uzun yolculuk yapanlar için ideal.

gid in
Çintemani Restaurant, ‘Brunch & Roast’ konseptiyle pazar keyiflerinizi ikiye katlıyor. Ayrıca et mönüsü de var. 11.30-14.30 saatleri arasında kişi başı 130, 6-12 yaş 65 TL.

tak ın
Sector saatlerinin ‘600’ serisi büyük düğmeleri, multifonksiyonluluğu, paslanmaz çelik kasası ve kordonlarıyla dikkat çekiyor. 449-629 TL.

kaçırma yın
Aldo’da çanta, ayakkabı, aksesuvar ve abiyelerde yüzde 50’ye varan indirim var.

Haberin Devamı

tad ın
UNO’nun Premium serisine yeni eklenen Premium Çok Tahıllı Sandviç’i mutlaka deneyin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!