Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2012 00:00

Haberin Devamı

pişirin
Anneler Günü’ne özel Pınar Kalbim Sende köftesi… Özel köfteler, annesine güzel bir sofra hazırlamak isteyen çocuklar tarafından da kolaylıkla pişirilebilir. Yüzde 80 dana eti, yüzde 20 kuzu etiyle hazırlanan köftelerin pişme süresi de 10 dakika.

gönderin
Türkiye’de ve dünyada binlerce çiçekçinin üye olarak hizmet verdiği İnterflora Çiçekçileri Derneği, Anneler Günü gibi çiçek satışlarının yoğun olduğu özel günlerde uygun fiyatlarıyla yardımınıza koşuyor. www.interflora.org.tr

kullanın
L’Oréal Paris’in geliştirdiği Revitalift Komple Yenileyici 10, yaşlanmanın tüm etkilerine karşı tek seferde savaşıyor. Düzenli kullanım sonrasında yüz hatları belirginleşiyor, kırışıklıklar azalıyor ve cilt sıkılaşıyor.

için
Arçelik Türk kahve makinesi Telve, Türk damak zevkine uygun bol köpüklü kahve keyfini yaşatıyor. Çift veya tek hazneli olarak tasarlanan Arçelik Türk kahve makinesiyle annenizi mutlu edebilir, sohbetlerini daha keyifli kılabilirsiniz. 162-399 lira.

Haberin Devamı

takın
İddialı tasarımlarıyla öne çıkan French Connection, Anneler Günü için hediye alternatifi sunuyor. French Connection’ın siyah ve sarı renk seçenekleriyle tasarladığı metal kordonlu saat tasarımları, kibar ve sadelikten hoşlanan annelerin zevkine hitap ediyor.

sürün
Uygulandıktan sonra göz kapaklarına bulaşmayan, suya dayanıklı Golden Rose Precision Liner, koyu siyah rengiyle parlaklığını ve dayanıklılığını muhafaza ederek, modası geçmeyen kedi gözü makyajını yapmanızı kolaylaştırıyor. 7.50 lira. www.goldenrose.com.tr

tadın
‘Ev Yapımı’ İtalyan dondurması üreten Cremeria Milano taptaze bahar meyveli çeşitleriyle hem lezzetli hem de yüzde 100 doğal dondurma keyfi yaşatıyor. İtalyancada ‘sorbeti’ olarak adlandırılan meyveli dondurmalar düşük kalorisiyle forumunu korumak isteyenlere de göz kırpıyor.

giyin
Penti’nin her bedene uygun modelleri ve karıştır & yakıştır temasıyla hazırladığı yeni koleksiyonunda mayo ve bikinilerde pastel pembeler, nane yeşilleri, sakız tonları ön planda. Tek omuz bikini ve mayolar bu yılın trendi.
 
alın
Koleksiyon’un, farklı bakış açılarıyla oluşturduğu aksesuvar tasarımlarından biriyle annenize güzel bir sürpriz yapın. Aella sürahiler, İstanbul çay bardakları ve hatta rahat koltuklar da iyi birer hediye alternatifi.

Haberin Devamı

gönderin
Annenize güzel bir çikolata hediye etmek ister miydiniz? Cikolatasepeti.com, Anneler Günü’ne özel keyifli seçenekleri hazırladı. Üstelik eve teslim. Fiyatları 15-97 lira.

neşelenin
cikolata.co özel Belçika çikolatasından kişiye özel çikolatalar hazırlıyor. www.cikolata.co adresindeki 100 çeşit çikolata malzemesi arasından seçim yapıp özel bir çikolata yaratabilirsiniz. Çikolata.co’nun yarına özel hazırladığı ‘Canım Annem’ çikolatası, 100 gram beyaz Belcolade Belçika Çikolatası, bitter çikolata, kiraz kurusu, nar çiçeği kurusu, beyaz çikolata nazar boncuğu ve granül pasta süsünden oluşturulmuş. Fiyatı 19 lira.

kazanın
Anneler Günü hediyesini Altınbaş’tan seçenlere her 1.000 lira ve üzeri alışverişte necef taşlı kolye hediye ediliyor.

Haberin Devamı

renklenin
Harvey Nichols Mağazaları, trendsetterların kollarından çıkarmadığı çanta markası Cambridge Satchel’ın floresan renkleri ve vintage serisiyle yaz aylarını karşılıyor. Moda dünyasına hızlı ve etkili bir giriş yapan çantalar, unisex kullanımı, çarpıcı renkleri ve klasik İngiliz okul çantası andıran tasarımıyla sezonun favorisi olarak gösteriliyor.

sevinin
Anneler Günü’nde Cafe Home Store Etiler’in dünya mutfaklarından seçme özel mönüsünde yer alan ana yemeklerden birini tercih eden tüm anneler, Roberto Bravo tarafından tasarlanan çok özel bir mücevhere sahip olacak. (212) 265 11 11

gidin
Sheraton Çeşme, 31 Mayıs 2012’ye kadar erken rezervasyon yaptıran misafirlerine, ayrıcalıklı ve konforlu bir Çeşme tatilinin yanı sıra Paris, Nice ve Amsterdam şehirlerinden birinde üç gece dört gün tatil hediye ediyor. Altı gece Sheraton Çeşme’de konaklayan misafirler bu tatil haklarını belirtilen tarihler arasında diledikleri zamanda kullanabilecekler. Dokuz gece konaklayan misafirlerse, beş gece altı gün boyunca Miami-Bahamalar tatili kazanacak. Bu özel tatilin 4 günü Royal Caribbean ile cruise gezisinden oluşacak. (232) 750 00 00

Haberin Devamı

tasarlayın
Annenize hediye almakta geç mi kaldınız? O zaman ona özel yaptıracağınız bir hediye ile gönlünü alabilirsiniz. U.S. Polo Assn., ‘Kendi Polonu Tasarla’ uygulamasıyla Anneler Günü hediyesi arayanlara en özel hediyeyi kendileri tasarlayıp, koluna da istediği mesajı yazma imkanı sunuyor. hPek tabii markanın mağazalarından hazır bir kıyafet de satın alabilirsiniz. www.kendipolonutasarla.com.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!