Bu Hafta Sona Ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu Hafta Sona Ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2012 00:00

Haberin Devamı

yıldızlaşın
Guess 30. yılında Kapsül adlı koleksiyonuyla daha önce dünyaca ünlü yıldızların giydiği en ikonik tasarımları yeniden hayata geçiriyor. 15 parçalık koleksiyonun içerisinde, yüksek bel, taşlanmış kot şort, kolsuz gömlek ve kırpılmış korsenin günümüze uyarlanmış hali yer alıyor.

giyin
Diesel yeni koleksiyonunu, jean modelleriyle yeniden tanımladı. Süper skinny paçalı, süper dar kesim, daha yüksek tasarlanmış arka dikişiyle Grupee, dizlere doğru genişleyen dar kesim ve belinin arka kısmı daha yüksek kesilmiş Getlegg, normal bir dar kesimle birlikte ince bir boru paça tasarımı, yüksek arka cepler ve normal bir belle Bootzee, sezonun trendi bol kesim Flairlegg modelleri bu senenin pantolonları.

takın
Favori’nin denizden ve deniz canlılarından ilham alarak hazırlanan Derin Deniz koleksiyonununda ahtapot ve denizatı figürleri öne çıkıyor. www.favori.com.tr

Haberin Devamı

deneyin
Yeni İnci’nin renkli iç çamaşırları hem rahat hem de renkli. Mor, mürdüm, gri, pembe, kırmızı kahve ve bordo renklerindeki iç çamaşırlarında dantel detayı da rahatlık ve şıklığı birleştirmek için kullanılmış.

tadın
Malzemeleri dünyada en iyi yetiştiği yerlerden getirilerek ve İsviçreli gurme dondurma ustalarının özel tariflerine dayanarak üretilen Mövenpick dondurmaları bu yaz için mönüsüne yeni lezzetler ekledi. Tamamen doğal aromalarla üretilen Mövenpick dondurmalarının taze kreması İsviçre’den, vanilyası Madagaskar’dan, kakaosu Venezüela’dan ve cevizi Çin’den getiriliyor.

için
Nespresso’nun yeni kahve makinesi Lattissima kahvenizi bir dakikadan daha az sürede hazırlıyor. Nespresso bahar kampanyası da başlattı: 13 Nisan-16 Haziran’da bir Nespresso kahve makinesi alanlar bir sonraki makine, kahve ya da aksesuvar alışverişinde kullanmak üzere 100 liralık hediye çeki kazanıyor. www.nespresso.com

çevirin
Ünlü ayakkabı markalarından Steve Madden, İstanbul mağazalarında 24-28 Nisan’da çarkıfelek yöntemiyle indirim uygulayacak. Ayakkabı veya çanta alanlar mağazadaki çarkıfeleği çevirecek ve orada yazan rakam oranında indirim uygulanacak.

Haberin Devamı

yıkayın
Almanya’nın sevilen çocuk markası Bübchen’in miniklere özel kayısı, elma, frambuaz, jungle ve panda çeşitli duş jelleri raflarda yerini aldı. Jellerin içeriğindeki doğal maddeler cildi nemlendiriyor ve kesinlikle göz yakmıyor.

giydirin
Çocuk giyimi markası Panço yurtdışında satışı yapılan Gios Eppo, Pampili ve Plugt marka ayakkabı ve sandaletleri mağazalarında satışa sundu. 0–12 yaş aralığındaki çocuklar için getirilen ayakkabı, terlik ve sandaletlerin fiyatları 19-109 lira.

bakın
G-Shock bu sezon mor, fuşya, fıstık yeşili, kırmızı ve saks mavisi gibi iddialı renklerle zamana baktırıyor. Darbelere dayanıklı olmasının yanı sıra kronometre, alarm, tam otomatik takvim ve 200 metre su geçirmezlik özellikleriyle de dikkati çeken saatler sportif yaşam ve giyim tarzını benimsemiş erkeklerin ve ekstrem sporlar ile uğraşanların tercihi. www.ersa.com.tr

Haberin Devamı

kullanın
Yeni geliştirilen Orkid Platinum Comfort üçlü koruma sistemi ve jelleştirici taneciklerle sağlanan güçlü emici merkeziyle bir ilki gerçekleştiriyor; kokuyu da hapsediyor.

dinlendirin
Homedics pedikür masaj aleti beş adet pedikür aparatına sahip. Kuru topuk parlatıcısı, iri ponza taşı, ince ponza taşı, tırnak fırçası ve tırnak törpüsüyle ayaklarınızı hem dinlendirebilir hem de bakımını yapabilirsiniz. İçerisindeki pütürlü, çim yüzey sayesinde ayaklarınıza canlılık hissi veren masaj aleti, rahatlatıcı jeliyle de ferahlatıyor. Homedics pedikür masaj aletini Elektro World, Saturn, Media Markt mağaza zincirlerinden 199 liraya alabilirsiniz.

Haberin Devamı

sevindirin
Mavi, çocuklara özel tasarladığı jean ve tişörtlerle şık ve renkli alternatifler sunuyor. Mavi’nin fenomene dönüşen ‘İstanbul Tişörtleri’ serisinin çocuklara özel ‘Küçük İstanbul’ koleksiyonuna, çocukları sevindirecek birbirinden eğlenceli beş yeni tişört eklendi. 1-12 yaş grubundaki kız ve erkekler için hazırlanan tişörtlerde, yüzde 100 organik pamuk kullanılıyor.

alın
Adidas, Jeremy Scott imzalı koleksiyonunda Amerikan pop kültürü ve urban jungle konseptlerinden esinlendi. Ürünlerde, yıldız ve şeritler, jukebox, gitar ve müzik, vahşi batı tarzı, hayvan baskıları ve goril kullanımı dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!