Bu hafta Sona Ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta Sona Ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2012 00:00

Haberin Devamı

tıklayın
Adını İtalyanca tuvalet masası anlamına gelen Toletta’dan alan www.toleta.com, dünyaca ünlü kozmetik markalarına ait iki bine yakın ürünü, mağaza fiyatının yüzde 30 altında satışa sunuyor. Siparişiniz üç iş günü içinde adresinize teslim ediliyor.

sürün
Rimmel’den yeni ürün: Kirpikleri dolgunlaştıran, maksimum yoğunluk ve 12 kat fazla hacim veren yani Scandal’Eyes Extreme Black 13.99 lira. www.watsons.com.tr

için
Tukaş, ‘Yüzde 100 Domates Suyu’ ile tüketicilere kırmızı altın domatesten gelen sağlık ve lezzeti sunuyor. Mevsiminde tarlalardan toplanan taze domateslerden üretilen içecek, tetrapak kutuda satışa sunuldu.

giyin
2012’nin moda renkleri sarı, mavi ve pembeyi kadın denimlere uyarlayan DKNY Jeans, dar kesim ve paçadan kıvırmalı modelleriyle dikkat çekiyor. Erkekler için de beyaz, lacivert ve taşlanmış modelleri var. Tasarımlarında öncelikli 18-35 yaş arasını hedef alan markanın yeni koleksiyonunda jean pantolonlar, jileler ve redingotlar, gömlekler ve askılı bluzlar yer alıyor.

Haberin Devamı

faydalanın
Batik’in 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu Safari, Tropikal, Marin ve İtalyan temalarıyla kendini gösteriyor. Markanın koleksiyonunda, altın, zümrüt yeşili ve retro da ön planda bulunan trendler arasında... Yeni sezon ürünleri yüzde 30 indirimli.

fırçalayın
Sensodyne, diş fırçası ürün ailesini genişletiyor. Hassas dişler için özel geliştirilen tüm Sensodyne Expert ve Sensodyne Gentle diş ve diş etlerini zarar vermeden temizliyor. Fiyatları 5.95-8.95 lira.

kullanın
Home Store’da kelebek desenli çantalar hem şık hem de sportif olmayı tercih eden kadınlar için. Günlük kıyafetlere hareket getirecek bu çantalar aynı zamanda sade kıyafetlere de canlılık katıyor.

yiyin
İstanbul’un en eski pastanelerinden Baylan, yarın kutlanacak Paskalya Bayramı geleneksel yumurta ve civciv figürlü çikolataların yanı sıra çörek de hazırladı. (www.baylangida.com)

yazın
Pelikan Inky kalem koleksiyonu, mürekkep fiber uç özelliğiyle ön plana çıkıyor. Mürekkep akışı kontrol sistemiyle de her türlü akma ve bulaşma tehlikesini önleyerek rahat ve kolay bir kullanım sunuyor. Mavi, yeşil, kırmızı ve siyah renk seçeneklerinin bulunduğu kalemler 6 lira.

Haberin Devamı

hediye edin
Emzik, biberon ve diş halkasından oluşan Wee Baby mini hediye seti erkek ve kız bebekler için ayrı ayrı hazırlandı.(www.babywee.com)

seçin
Hush Puppies yeni sezon erkek ayakkabı modellerinde yumuşak ve esnek süetleri hafif tabanlarla birleştirdi ve ‘nefes alabilen ayakkabı’lar 159-199 lira.

takın
Swatch baharı rengârenk Lady Collection saatleriyle karşılıyor. Birbirinden canlı 10 farklı renkten oluşan saatlerin kayışları bileğe iki kere dolanıyor. 115 lira.

alın
Gizia’nın mimoza bahçelerinden ilham alarak tasarladığı kıyafetlerinde metal rivetler ve Swarovski taşlarla kombinlendiği sırma nakışlar öne çıkıyor. Ceket yakalarında mineyle kaplanmış metal çiçek formları dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

boyayın
Tırnaklarınızı Pastel’in yeni sezon için ürettiği capcanlı renklerle boyayın. Her renkle kombinleyeceğiniz rengarenk ojelerin fiyatı 2.5 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!