Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2012 00:00

Haberin Devamı


yudumlayın

Şampanya markası Mumm Cordon Rouge, tadı ve hafif içimiyle sevgiliyi mutlu ediyor. 1827’den beri Champagne Bölgesi’nde üretilen bu şampanya, yemek öncesi aperitif olarak veya uyumlu yemek ve tatlılarla içilebiliyor.


düşmeyin

Kifidis, kışın karda ve buzda yürümeyi kolaylaştıracak kar zincirlerini sundu. Eksi 40 dereceye kadar esnek kalan, çivileri sayesinde kaymayı önleyen ve dört boyu olan kar zincirleri, ayakkabıya zarar vermeden takıp çıkarılabiliyor. Sekiz şehirde, 23 mağaza ve 2000 satış noktasında ve www.eiksir.com’da 39.90 lira.


zıplatın

Sevgilisinin ayaklarını yerden kesmek isteyenlere, Reebok rebounder trambolin eğlenceli bir alternatif. Zıplayarak formda kalmayı ve sinir sistemini rahatlatmayı sağlayan trambolin; her yaş grubuna ve aerobik egzersizlerine uygun. Saklama için kolay takıp çıkarılabilen ayaklıkları olan ürünü, İstanbul Balmumcu’daki showroom’unda deneme imkanı da var. www.eksweb.com


gidin

Haberin Devamı

D&R mağazaları aşk kokan ürünlerle dolu. Teknoloji meraklıları için; Playstation-Nintendo Wii konsolları, e-book readerlar, pikaplar, ses sistemleri, iPad kılıfları, aşk şarkılarıyla dolu albümler, film ve kitaplar... Parolu D&R Card sahiplerine Dahiler ve Aşkları, Aşk Sanatı, Tarihi Liderler ve Aşkları ve Aşkın Tam Saati kitapları yüzde 25 indirimli. www.dr.com.tr’da siparişler kısa sürede adrese gönderiliyor. 50 lira ve üzerine kargo ücreti alınmıyor, World Card’a 12 taksit yapılıyor.

özelleştirin

Aker Eşarp, www.akeresarbinirenklendir.com’da kişiye özel üretim sunuyor. Sitedeki modellerden dilediğiniz renkte üretim yaptırabiliyorsunuz. Kutlama mesajı da yazdırarak hediyeyi daha da özel hale getirebiliyorsunuz. Binden fazla desen ve renkteki eşarp, fular ve şallar Aker, Pierre Cardin ve Cacharel Mağazaları’nda, 24-130 lira.

takın

Takı tasarımcısı Batya Kebudi Sevgililer Günü için altın bir yüzük tasarladı. ‘Zorro’ adlı bu yüzük gizemli, yakışıklı ve güçlü erkeği sembolize ediyor. Beymen Blender mağazalarında satılan yüzüğün fiyatı 395 lira.


alın

Birkenstock, kırmızı ve kalp motiflerinin öne çıktığı Sevgililer Günü’ne özel Boston ve Birki’s koleksiyonları hazırladı. Boston’lar yün çorapla kullanılabiliyor. Basınç noktalarını eşit yayan iç tabanları kaygan zeminlere uyumlu tasarımlar, hem kadın hem de erkeklere uygun. Boston 229, Birki’s 209 lira.


giyin

Haberin Devamı

Çorap markası Daymod’un yeni koleksiyonunda; 19 külotlu, üç tayt ve beş file diz altı yeni model bulunuyor. Çocuk çoraplarına da iki model daha eklendi. Külotlu çoraplarda siyah, kahve, kemik, beyaz; taytlardaysa siyah, kırmızı, fuşya, mor ve kahvenin hakim olduğu modellerle birlikte toplam 96 model var. Fiyatlar 2-13.50 lira.
www.daymod.com


kazanın

Flormar, Sevgililer Günü kampanyasında üç renkli kozmetik ürün alana Miracle Colors Lip Gloss hediye ediyor. Flormar renkli kozmetik koleksiyonundaki maskara, allık, ruj ve fondöten ve ojelerin fiyatları 1.7-20.25 lira arasında. www.flormar.com


şımartın

Kişisel bakım ve kozmetik marketi Gratis’te romantizm harekatı... Parfümler, bakım ve makyaj ürünleri, 14 Şubat’la bütünleşen kalp desenli mumlar, kırmızı yastıklar ve dekoratif aksesuvarlar özel ambalajlarında. www.gratis.com.tr


şaşırtın

Haberin Devamı

Giftibox hediye deneyim kutuları, klasik hediyelerden sıkılanlar için. Macera, lezzet ve kişisel bakım gibi temaları olan kutularda, yıl boyu kullanabilecek seçenekler var. Uçuş simülasyonu, yelken, şarap tadımı, dünya mutfaklarını keşif ve masaj gibi aktivitelerin bulunduğu kutular www.giftibox.com’da, fiyatları 49.90-139.90 lira.


gönderin

Hediye Fabrikası sitesinde, seçilen alternatifler adrese teslim ediliyor. Hediye sipariş hattı 444 43 93’ü arayıp internetten seçtiği ürünün kodunu söyleyenler için 7 gün 24 saat hizmet veriliyor. www.hediyefabrikasi.com


koruyun

Dermozinc losyon; içerdiği doğal ve bitkisel ekstre, aminoasit ve vitaminler sayesinde saçların dökülmesini önlemeye yardımcı oluyor. İpek proteinleri sayesinde saçlara yumuşaklık ve parlaklık veriyor, sadece eczanelerde satılıyor.

Haberin Devamı


sevindirin

Ciceksepeti.com, çiçeklerin yanı sıra kek ve kurabiye buketleri, çikolata, takı ve hediyelik eşya çeşitleri de sunuyor. Altın ve mücevher markalarının pek çok tasarımı da çiçek buketleriyle sunuluyor. www.ciceksepeti.com.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!