Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2011 00:00

kutlayın
Cookieland’in özel tasarım kutulardaki şeker formlu kurabiyeleri ve cupcake’leriyle bayram ziyaretlerinde fark yaratın. www.cookieland.net

eğleninin
D-Marin Didim Marina’daki ücretsiz Yaz Konserleri’nin ikincisinde Funda Arar sahne alacak. 2 Eylül 20.30’da DJ performansının ardından Funda Arar şarkılarını seslendirecek.

tadın
Arnavutköy’de Boğaz manzaralı 130 kişilik Mira’nın serpme kahvaltısında ev reçelleri, günlük taze kaymak, bal, özel söğüş salatası, sahanda yumurta, sahanda sucuk, özel ekmek çeşitleri ve simitin yanında sınırsız çay ve kahve ikram ediliyor. Fiyatı 25 lira. (212) 265 31 31

yararlanın
Mavi; ilkbahar-yaz koleksiyonunda yüzde 60’a varan indirimin yanı sıra, ikili kampanya fırsatları da sunuyor. Tişörtlerin iki adedi 19,95, jean’lerin 99,95 ve elbiselerinki de 79,95 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

canlanın
Geleneksel Thai tariflerine uygun üretilen enerji içeceği Shark hem serinletiyor hem de özel aromasıyla kokteylleri enerji bombasına dönüştürüyor.

tatlandırın
Ülker, Ramazan Bayramı’na özel Ülker Golden Madlen’i üretti. Hediyelik olarak tasarlanan kutusunda sütlü ve bitter olmak üzere iki tür madlen bulunuyor. Her biri ayrı ayrı ambalajlanmış olarak yer alıyor.

kazanın
1 Eylül’e kadar İstanbul Astoria Alışveriş Merkezi’nden 100 lira ve üzeri alışveriş yapanlar ‘Astoria Hediye Kartı’ çekilişine katılabiliyor. LCD televizyonlardan playstation 3’e kadar binlerce hediye kazanmak için fiş ya da faturanızla danışma bankosuna uğramanız yeterli.

heyecanlanın
27-28 Ağustos’taki Salcano Dağ Bisikleti Yarışı’na 200 bisikletçi katılıyor. Yarışmacılar 6 kilometrelik parkurda Göreme’deki Aşk Vadisi’nden Erciyes Dağı’na, Peri Bacaları’ndan Kızıl Vadi’ye ve Kapadokya’ya selam verecek.

alkışlayın
Çeşme Babylon Aya Yorgi’de 1-2 Eylül’de Babylon Soundgarden 2011 gerçekleşecek. Festivalin ilk günü Teoman, Büyük Ev Ablukada ve Norman Jay çıkacak. İkinci günün programıysa Nouvelle Vague, La Boetie, Phoebe Killdear and The Short Straws ve Little Fish’ten oluşuyor. www.babylon.com.tr

alın
Cabani Shoes’daki neon renkli, ince topuklu, denim kumaşlı ve marin temalı ayakkabı, sabo ve sandaletlere yüzde 40 indirimle sahip olabilirsiniz. Erkekler için de ‘cool-step’ sistemiyle üretilen rahat modeller mevcut.

kullanın
Bayram’da sağlıklı bir hediye alternatifi: Zeytin İskelesi zeytinyağı. Naturel Sızma, Naturel Birinci ve Organik Naturel Sızma çeşitleri olan marka 1 litrelik koyu renkli cam şişede ve 1, 2 ve 5 litrelik teneke kutularda.

takın
Atasay’ın seçili altın ve pırlantalı mücevherlerinde 1 Eylül’e kadar yüzde 40’a varan indirim var. 199 liradan başlayan ürün yelpazesinde; yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere 25 bine yakın ürün bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!