Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2011 01:26

Haberin Devamı

 

rahatlayın

istanbul’da üç şubeyle hizmet veren Sanda Spa’nın yeni masajının adı Rainforest (yağmur ormanı). 50 dakikalık masaj tüm vücuda uygulanıyor ve deneyenlere huzur, rahatlık, tazelik ve ferahlık veriyor. Masaj sırasında dinletilen müzik de rahatlatmaya yönelik özel olarak hazırlanmış. Ücreti 135 lira. www.sandaspa.com/rainforest

kullanın

Patentli Dr. Brown’s doğal akış biberonu, gaz sancılarını önlemeye yardımcı. Ayrıca besindeki C, A ve E vitaminlerini de koruyor. En İyi Medikal Tasarım Mükemmellik ödülüne sahip. Özel hava dolaşım sistemi; vakum ve hava kabarcıklarını önleyerek, biberona giren havanın sütün ve mamanın üst kısmına çıkmasını sağlıyor ve bebeğin hava yutmasına engel oluyor. Bebek mağazalarında ve eczanelerde bulabilirsiniz.

izleyin

Haberin Devamı

Genco Erkal’ın, 2009 yılından bu yana Türkiye’nin birçok yerinde sahnelediği “Marx’ın Dönüşü” adlı tek kişilik oyunu; bu ay iki kez İstanbullu tiyatro severlerle buluşacak.  Howard Zinn’in kaleme aldığı, Özüm Özgülgen’in Türkçeleştirdiği ve Genco Erkal’ın yönetmenliğini de üstlendiği oyunu bu akşam saat 20.30’da Muammer Karaca Tiyatrosu’nda izleyebilirsiniz. Bilet fiyatları 15-25 lira arasında.

bakın

Beymen Business’ın 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Üç ana tema öne çıkıyor: 1930’lar ve 1950’lerin etkisi, Marin ve Safari. Yüksek bel kalem etekler, fırfırlı ipek gömlekler, hayvan desenli baskılar, zarif dantelli elbiseler bulabilirsiniz. Ağırlıklı olarak turuncu, vizon, yağ yeşili ve indigo renkleri kullanılmış.

öğrenin

Yoga Academy’nin istanbul’daki dokuzuncu şubesi, beşiktaş Serencebey’de açıldı. Yoga Academy bünyesinde verilen eğitimler Orijinal Yoga Sistemi’ne, felsefeye, bilimsel açıklamalara ve tecrübeden geçirilmiş tekniklere dayanıyor. www.yogaakademi.com

giyin

Scooter’ın kış koleksiyonunda su geçirmeyen Watertight ayakkabılar var. Tabanları açılma yapmıyor. Malzeme olarak nubuk ve deri kullanılmış. Renk seçenekleri siyah kahveye, pembeden maviye uzanıyor. İsterseniz alışverişinizi markanın internet sitesi www.scooterayakkabi.com adresinden online olarak da yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

deneyinAyçiçek, mısır ve kanola yağları ile tanıdığımız Yudum, zeytinyağı da üretmeye başladı. Tat, aroma ve koku bakımından uzman tadımcılar tarafından test edilerek üretilen Yudum Zeytinyağı, sıcak-soğuk tüm yemekler, salata ve kahvaltılarda kullanılabilir. Natürel sızma, natürel Ege sızma, soğuk sıkma ve riviera çeşitleri var. 500 ml, 1 litre, 2 litre pet, 3 litre, 4 litre ve 5 litre teneke ambalajlarda satılıyor.

kaçırmayın

İkea’da bu ayın indirimli ürünü; Malm. Bu sade, beyaz, 3 çekmeceli şifonyer, 139 yerine 89 lira.

koklayın

Ünlü ayakkabı markası Jimmy Choo, ilk parfümünü çıkardı. Markayla aynı ismi taşıyan parfüm, Avrupa ile aynı anda Sephora mağazalarında satılmaya başlandı. Tepe notalarında yeşil armut ile İtalyan portakalı, kalp notasında ise orkide var. Alt notası ise Endonezya paçulisi. Şişe tasarımında İtalyan Murano cam kesiminde ilham alınmış. 100 ml.’lik ambalajı 189, 40 ml.’si 99 lira.

görün

Haberin Devamı

Karikatürist Cihan Demirci’nin Hayat Çizgisi isimli sergisi yarın Çanakkale’de açılıyor. 18 Mart Üniversitesi Girişimcilik Merkezi’nde, 28 Şubat’a dek görebilirsiniz. Sergide 40 karikatür yer alıyor. Yarın sergi açılışı sonrası 16.00-18.00 arasında “Damdaki Mizahçı” söyleşisini de gerçekleştirecek ve kitaplarını imzalayacak.

katılın

Bağımsız filmler festivali !f istanbul başladı. Bu pazar saat 19.30’da, AFM Budak Caddebostan Sineması’nda “4 Bölümde Ütopya ile Türkiye’de ilk defa Canlı Sinema” etkinliğine katılabilirsiniz. Amerikalı ünlü yönetmen Sam Green seyircinin önünde, müzisyenler eşliğinde önceden çektiği görüntüleri bir araya getirecek. Aynı bir konser veya happening gibi izleyicinin katılımının belirleyici olduğu ve her seferinde başka bir sonuç elde edilen çok farklı bir deneyim.

yıkayın

Haberin Devamı

Pril’in yeni ürünü Pril Hijyen, hijyenik temizlik sağlıyor ve kötü kokulara etkili çözüm sunuyor. Tava ve tencerelerdeki yanmış yağ, yemek, et, balık kalıntı ve kokularını kolaylıkla temizliyor.

sürünL’Occitane’ın yeni ürünü Almond Delightful Shape, badem içeriği ile cildi sıkılaştırıyor, selülitlerle savaşıyor. Cilt tarafından hızlıca emilen jel yapısı sayesinde güne başlarken kullanmak için ideal. 200 ml.’lik ambalajı 84 lira.

takın

Seiko Kinetic, enerjisini kullanıcısından alıyor. Takan kişinin hareketlerinden gelen kinetik enerji yardımıyla kendi elektriğini üretiyor. Kullanılmasa dahi 4 yıl çalışabiliyor ve Şubat 2100’a kadar takvim ayarı gerektirmiyor.

oynayın

Haberin Devamı

Pek çok çizgi romana ve oyuna konu olan ninjalar, artık Lego’da da var. Lego Ninjago, Türkiye’de de satılmaya başladı. Oyunda ninjalar, spinjitsu savaş sanatlarının yardımıyla,  dünyayı iskelet ordusundan korumaya çalışıyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!