Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2010 00:00

katılın

Ilık bir bahar gecesi, Boğaziçi’nde seyreden bir teknede caz dinlemek isterseniz, bu akşam saat 19.30’da GS Adası karşısındaki Kuruçeşme Parkı’nda olun. Kuruçeşme’den kalkan tekne, Beşiktaş’a kadar inip, karşı kıyıdan geri dönüyor. Gecenin solistleri Önder Focan Üçlüsü ve Sibel Köse. Balık, ekmek, caz konserlerinde konuklara balığın yanı sıra limitsiz bira ve şarap ikram ediliyor. Ücret: 100 TL. (www.balıkekmekcaz.com)

dinleyin

Arpist Şirin Pancaroğlu’nun Saray Arpları projesi kapsamında düzenlenen “Aşkın Halleri” konseri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yarın 20.00’de. Konser üç değerli Avrupalı sanatçıyı da bir araya getiriyor: Francesca Lombardi Mazzulli, Hannelore Devaere ve Liam Fennelly. Biletler Biletix’te, birinci kategori 33, ikinci kategori 22 lira.

gezin

Üç sanatçı bir araya geldi, 2010’un Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’a farklı boyutlardan baktı. Seramik sanatçısı Canan Çelik, tezhip ustası Gülümser Üstel, cam sanatçısı Müge Arslan eserlerini 15 Mayıs’a kadar İstanbul Bebek’teki Dört Mevsim Simple Life’ta sergiliyor. (www.simplelifehome.com)

giyin

Vakko’nun 2010 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonuna bilekte biten pantolonlar, 2 veya 3 düğmeli, kruvaze ya da şal yaka ceket alternatifleri hakim. Hem şık hem sportif görünmek isteyen erkeklere hitap ediyor.

oynayın

İllüstratör Özlem Ölçer, Maddeck isimli bir iskambil kağıt serisi çizdi. Üretiminde arkasını göstermeyen ve yıpranmayan özel materyal kullanılan oyun kağıtları, ikili desteler halinde satılıyor. İstanbul’da Midnight Express, Discrete, İstanbul Modern, Groove gibi bazı mağazalar ile www.pagnedemek.com adresinde bulabilirsiniz.

takın

Ray-Ban’in yeni Rare Prints serisinde, New York metrosu haritalı Subway, çiçek desenli Flowers ve Ray-Ban’in orijinal logosunun motife dönüştüğü Ray-Ban Mania modelleri var.

eğlenin

The Sofa Hotel, “Art Niyetli Partiler” adıyla sanat ve eğlenceyi buluşturan partiler düzenliyor. İlk konsept parti bu akşam Nişantaşı’nda Art*8 Lounge’da. İsmi ilhamını, Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo’nin son tablosundan almış: Viva la Vida / Yaşasın Hayat. DJ Serhan 80’ler ile 90’ların disko ve Latin müziklerini çalacak, “Mariachi Drums N Shots” ekibi canlı perküsyon performansı sergileyecek. Giriş ücretsiz. Tel:(212) 368 18 18

artırın

Denizler Müzayedeevi, yarın saat 14.00’te The Marmara Otel’de, Karma Eserler Müzayedesi gerçekleştiriyor. 480 lot eser koleksiyonerlerin beğenisine sunulacak. Aralarında, Atatürk’ün 1925 tarihinde imzaladığı, ilk gençlik yıllarına ait “Atatürk’ten Hatıralar Sergisi-Ankara” damgalı fotoğraf da var.

sürün

Hobby Formen serisi, her cilt tipindeki erkeğe hitap ediyor. Tıraş kremi, tıraş köpüğü, tıraş jeli, tıraş kolonyası, tıraş sonrası balsam ve vücut şampuanından oluşuyor. Ciltte tahrişi önlüyor, ayrıca parfüm kullanma ihtiyacını gideriyor.

giydirin

Converse’in İlkbahar-Yaz koleksiyonunda çocuklar için de eğlenceli modeller var. Kırmızı, turuncu, pembe ve yeşil renkler hakim. Klasik bağcıklı modellerin yanı sıra cırt cırtlı ve bağcıksız modeller de var. www.converse.com.tr

kaçırmayın

36-50 beden arası kadınlara hitap eden Gusto, ilkbahar yaz koleksiyonunda doğadan ilham almış. Uçuşan doğal ipeksi kumaşlar, nostaljik detaylar ve danteller dikkat çekiyor. Nisan boyunca Gusto mağazalarından yapılan her 100 liralık alışverişte 20 liralık hediye çeki veriliyor. www.gustogiyim.com

yapıştırın

UHU Patafix Propower, 3 kg’a kadar olan objeleri, duvar ve benzeri yüzeylere zarar vermeden sabitliyor. UV ışınlarına ve rutubete karşı dayanıklı olduğu için iç ve dış mekanlarda rahatça kullanılabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!