Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2010 00:00

Haberin Devamı

izleyin

Bu hafta vizyona iki film giriyor. İlki, haftanın anlam ve önemine uygun olan Sevgililer Günü. Yönetmen Garry Marshall. Başrollerde Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper ile Eric Dane var. Film, bir grup Los Angeles’lının birbirine geçmiş hikayelerini konu ediyor. Haftanın yerli filmi ve muhtemel gişe canavarı ise Recep İvedik 3. İlk ikisi büyük ilgi gören filmin üçüncüsünün de yönetmeni, Togan Gökbakar. Filmin hikayesi şöyle: Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik depresyon belirtileri göstermektedir. Bu hali sürerken hayatına, uzak akrabası Zeynep girer. Zeynep, İstanbul’da üniversiteye gideceğinden bir süre Recep’in evinde yaşayacaktır. İkisi beraber koşu, karate yaparlar, tiyatroya giderler. Ancak Recep’in sıkıntısı geçmez. Ta ki Zeynep bir gün ona hiç yaşamadığı bir şey yapıncaya kadar.

imzalatın

Haberin Devamı

Ünlü soprano Emma Shapplin, Sevgililer Günü’nde NTV ve Radio Voyage’ın davetlisi olarak İstanbul’a geliyor. 14 Şubat Pazar günü saat 15.00’te, Kanyon D&R’da hayranları ile buluşacak ve son albümü “Macadam Flower”ı imzalayacak.

dinleyin

Küba toplumunun ulusal müziği “Son”ı yapan, aralarında ünlü Afro-Kübalı müzisyenlerin bulunduğu “Live from Buena Vista The Havana Lounge” topluluğu, bugün ve yarın saat 20.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne alacak. Biletix’te satılan biletlerin fiyatı 19 ile 15 lira arasında değişiyor.

yarışın

United Colors of Benetton, küresel bir model seçme yarışması başlatıyor. Yarışma kapsamında, 16 Mart 2010 tarihine kadar fotoğraf veya videolarını www.benetton.com/casting adresine yükleyen gençler arasından seçilecek 20 kişi, Benetton’un 2010/2011 Sonbahar-Kış reklam kampanyasının çekimlerinde rol almak üzere New York’a gidecek. Tüm masrafları karşılanacak finalistlerle 1 yıllık modellik kontratı imzalanacak. İlk 100 listesine giren yarışmacılara 200 Euro değerinde hediye çeki verilecek.

tadın

Sıcak sandviç bulabileceğiniz Schlotzsky’s restoranları, Hip Chick Trio adlı bir tavuklu sandviç mönüsü hazırladı. Mönüde yer alan üç farklı sandviç çeşidinin içinde füme tavuk göğüs eti, mozarella peynir, marine edilmiş siyah zeytin, göbek marul ve köz biber gibi yiyecekler var. Fiyatlar 8.60 ile 11.90 lira arasında değişiyor.

görün

Haberin Devamı

The British Museum koleksiyonunda bulunan ve Roma döneminin en tanınmış simgelerinden biri olan “Disk Atan Atlet” heykeli, İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde sergilenmeye başladı. Eser, 4 Nisan’a kadar Gülhane’deki İstanbul Arkeoloji Müzeleri Klasik Bina’da ziyaretçileri ile buluşacak.

takın

Tom Ford’un çapraz çerçeveli gözlükleri, 1950’li yıllardan esinlenilerek, 2010 ilkbahar-yaz sezonu için yeniden tasarlandı. Sofistike, vintage tarzlarda modelleri var.

sürün

Sentoo’nun Steamed Rice banyo ve duş serisi, kış mevsiminin cilt üzerinde meydana getirdiği yıpranmaları engelliyor, cildin ihtiyacı olan nemi kazandırıyor. Duş jeli, içeriğinde yer alan buğday proteinleri ve botanik özler ile cildi temizliyor. Fiyatı 21.50 lira. Masaj yağı ve vücut losyonu da bulunuyor.

giyin

Haberin Devamı

Hazır giyim markası Desa’nın, 2010 İlkbahar-Yaz sezonunda keten ve ipekli özel kesimli elbiseler var. Koleksiyona hafif deriler eşlik ediyor. Kumaş deri kombinasyonu çanta ve ayakkabılar dikkat çekiyor. Erkek koleksiyonunda da kumaş-deri karışımı ceketler ağırlıkta.

katılın

Kemer Golf & Country Club tarafından dördüncü kez düzenlenen 2010 Kış Binicilik Festivali bugün ve yarın ilk ayak müsabakası ile başlıyor. 3 ayak ve 1 final yarışmasından oluşan müsabakalar 4 hafta sürecek. İkinci ayak 27-28 Şubat, üçüncü ayak 27-28 Mart, final ise 24-25 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Sevil Sabancı, Armağan Özgörkey, İskender Pisak, Sencer Can ve Ülkan Delikan da yarışmacılar arasında bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!